DOLAR
32,2082
EURO
34,7892
ALTIN
2.421,05
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerine dijital marka kıymeti katıyor

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerine dijital marka kıymeti katıyor
04.10.2023 20:40
6
A+
A-

Kıbrıs inşaat ve Kıbrıs emlak şirketi üyelerimize, üç dilde tanıtım fırsatı sunuyoruz ve markalarına ‘dijital’ marka kıymeti katıyoruz.

Coronavirüs ile beraber hayatımızda dijital bir sayfa açıldı. Dijitalde yoksanız, yoksunuz! Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, kurumsal üyelerimize dijital marka kıymeti katıyoruz.

Daha ilkin reklam ve tanıtıma yatkın olmayan firmalar ‘bizi bilen biliyor’ benzer biçimde, çağa uyum sağlamayan yaklaşımlar gösteriyordu. Sayıları azca da olsa vardı. Dünyayı global bir krize sürükleyen Covid-19 salgını sonrası, hayatımızın her anı benzer biçimde iş akışı da değişti. Artık dünya ‘online’ bir süreçte.

Sınırlar kapanmış oldu, ülkeler kapanmış oldu, işyerleri kapanmış oldu. Bırakın gezip dolaşmayı, insanoğlu sokağa bile çıkamadı. İşte bu süreçte markasını, itibarını ve ürünlerini öncesinde globale taşıyanlar için bir fırsat periyodu hayata merhaba dedi.

Rakipleri ne yapacağını bilemezken, onlar online olarak yoluna katlayarak devam etti.

Benzer süreç Şimal Kıbrıs ekonomisi için de yaşandı.

Dijitalde mevcud için kazançlı bir fırsat periyodu oldu kriz.

Dijital altyapısı ile iş yapanları görenler, derhal benzer süreci firmalarına uyarlamak istiyordu iki ay öncesine kadar. Fakat aşının bulunması ve uygulanmaya başlaması, gene bazılarını rehavete sokmuşa benziyor.

Salgının bittiğini, artık çok da fazla gerek olmadığını düşünenler var.

Fakat unutmayalım ki Coronavirüs aşısıyla bu salgın bir ihtimal frenlenecek, fakat dünyanın yarını belli değil. O yüzden her koşulda var olmak için, dijital dünya hepimiz için eğer olmazsa olmaz.

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı olarak, senelerdir kurumsal üye firmalarımızı bu sürece hazırlıyoruz aslına bakarsak.

Çalıştığımız inşaat firmaları ve emlak acenteleri, kimsenin kapıdan bile çıkamadığı dönemde, sektörde oluşan ‘kuvvetli, güvenilir ve bilirkişi’ imajıyla yatırımcı iletişimini sürdürdü.

Online yaşama süratli adapte olan, rahatça satışlar yapmış oldu.

Yalnız X ile alakalı haberleri ve analizleri okuyan bir yatırımcının sağlamış olduğu güvenle ülkeye gelmeden, karşı karşıya görüşmeden şirketi adına vekalet verip, tüm satın alma sürecini devrettiğini biliyor musunuz?

Ya da oldukca uluslu bir firmanın, KKTC yatırımında çözüm ortağı olmak için önerdikleri yerli firmayı Kıbrıs Emlak Merkezi üstünden, haberlerini ve röportajlarını okuyarak değerlendirdiğini ve ortak bulunduğunu?

Dünyada birçok ülkenin salgın yönetiminde sınıfta kaldığını ve kapıların açılmasıyla Şimal Kıbrıs’a yönelecek yatırımcı rotasının adım adım hissedildiği şu günlerde, yatırımcılar bir kez daha araştırma sürecinde.

Düşünün ki X bir emlak ilanını inceleyen potansiyel alıcı bile, firmayı yada danışmanı teyit etmek ‘yansız göz’ diyerek bizlere danışıyor.

 

Kıbrıs Emlak Merkezi Farkı

Düşünün ki internetten daha ilkin kullanmadığınız bir ürün sipariş vereceksiniz. Tek baktığınız o ürünün fiyatı ve nerede satılmış olduğu mı, yoksa ürün ile alakalı yorumlar mı?

Ücretli – parasız, yeni – eski, tecrübeli – tecrübesiz, amatör – ustalaşmış, geçici – kalıcı  duyuru sitelerini ve ilanların sıkça yayınlandığı toplumsal medya paylaşımlarını düşünürsek, Kıbrıs Emlak Merkezi olarak tüm sorulara cevap veren tek portalız.

KEM’i ziyaret eden yatırımcı hem ürünü, hem en uygun fiyatı, hem de ürün ile alakalı yorumları ve gelişim sürecini rahatça takip edebiliyor.

Şirket ile alakalı haberleri okuyor, sektördeki konumunu rahatça değerlendirebiliyor.

Ve şimdi bu benzeri olmayan avantaj artık 3 dilde: Türkçe, İngilizce ve Rusça.

Zaman markanızı doğru konumlayıp, uzmanlığınızı globale açma zamanı.

O yüzden de diyoruz ki “duyuru her yerde, markanıza dijital yalnız Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…

 

ÜYELİK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.