DOLAR
32,4198
EURO
34,5755
ALTIN
2.385,17
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Konut Alımında Toplumsal Olanakların Önemi

Konut Alımında Toplumsal Olanakların Önemi
01.09.2023 19:12
2
A+
A-

Konut alımında toplumsal olanakların önemi ne? Alıcıya ne benzer biçimde avantajlar sağlıyor?
Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Atalarımız zamanında ‘Ev alma komşu al’ demişler. Konut alırken lokasyon, komşu ne kadar önemliyse yaşadığımız çağda toplumsal olanaklar da bir fazlaca mühim durumda.

Çağıl yaşam, insanların bir tek evlerinde vakit geçirmelerini değil, bununla birlikte toplumsal ortamlarda zaman geçirmelerini de sağlıyor. Bundan dolayı, konut alıcıları, evlerinin yakınında bulunan toplumsal olanakların varlığına ehemmiyet verir.

Toplumsal olanaklar, birçok değişik şekilde tanımlanabilir. Bunlar içinde parklar, spor alanları, yürüyüş yolları, restoranlar, mağazalar, beyaz perde salonları, tiyatrolar, kütüphaneler ve benzeri bölgeler bulunuyor. Bu benzer biçimde bölgeler, insanların zamanlarını keyifli bir halde geçirmelerine ve sosyalleşmelerine olanak tanır.

Konut alıcıları, evlerinin yakınında bu tür toplumsal olanakların olması durumunda, hem kendileri hem de aileleri için daha mutlu ve sıhhatli bir yaşam sürdürebilir. Ek olarak, bu tür olanaklar, evlerin kıymetini de artırır. Bundan dolayı, birçok insan, evlerinin yakınında bulunan toplumsal olanaklar sebebiyle daha çok para ödemeye hazırdır.

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe son yıllarda oldukça popüler hale gelen otel konseptli projelerde de toplumsal olanaklara oldukça ehemmiyet veriliyor.

Geliştirilen konut projeleri içinde her türlü toplumsal aktiviteyi barındırıyor.

Bu sayede konutlar bir tek yaşam alanı olarak değil, insanların toplumsal gereksinimlerini karşılayabilecekleri alanlara da dönüşüyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal inşaat firmalarının toplumsal olanaklar açısından varlıklı olarak hayata geçirdiği konut projelerini buradan inceleyebilirsiniz.

KONUT PROJELERİNİ İNCELE

 

Konut alımında toplumsal olanakların avantajları:

Yaşam kalitesi: Konutun toplumsal olanakları, yaşam kalitenizi artırır. Mesela, bir yüzme havuzu, spor salonu yada yeşil alan benzer biçimde imkanlar, sıhhatli bir yaşam sürmenize destek verir.

Toplumsal etkileşim: Toplumsal olanaklar, komşularınızla daha çok etkileşimde bulunmanızı sağlar. Ortak kullanım alanları, sosyalleşmenize destek verir ve yeni insanlarla tanışmanızı sağlar.

Kıymetli yatırım: Toplumsal olanaklara haiz bir konut, gelecekte daha yüksek bir kıymet kazanır. Bundan dolayı, konutunuzun gelecekteki kıymetini çoğaltmak istiyorsanız, toplumsal olanaklara haiz olan bir konut satın almak mühim.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: toplumsal olanaklar, konut projeleriEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.