DOLAR
32,2984
EURO
34,9874
ALTIN
2.447,65
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Noyanlar Firmalar Grubu Direktörü Zarif Noyan’dan Yeni Yıl Kutlaması

Noyanlar Firmalar Grubu Direktörü Zarif Noyan’dan Yeni Yıl Kutlaması
26.09.2023 15:20
1
A+
A-

Noyanlar Firmalar Grubu Direktörü Zarif Noyan, yeni yıla dair temennilerini dile getirdi ve “Mutluluk, uzakta değil kalbimizde” vurgusunu yapmış oldu. Detaylar haberimizde.

“Mutluluk, uzakta değil kalbimizde”

Şimal Kıbrıs’ta, inşaat sektörünün önde gelen markalarından olan ve bilhassa İskele Long Beach bölgesinde yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Noyanlar Firmalar Grubu’nun başarıya ulaşmış Direktörü Zarif Noyan, 2022’yi karşılarken, yaşanmış olan tüm olumsuzluklara karşın minik mutluluklar ile gülümsemeyi unutmamak icap ettiğini belirtti ve yeni yıla dair temennilerini dile getirdi.

Zarif Noyan, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Ne vakit yeni bir yıla doğru yaklaşsak aklıma çocukluk günlerim gelir. Anneme ‘Süre niçin acele geçmiyor? Bende büyümek bir anne olmak isterim’ diye ağladığım o günler olurdu. Şimdi görünen o ki vakit dediğimiz o büyülü kum taneleri çoktan geçip gitmiş. Geçmez dediğimiz seneler, su benzer biçimde geçmiş ve 2022 yılını merhabalar olmuşuz. Bugün geçmişe dönerek baktığımızda 2020 yılındaki pandemi koşullarının ve Covid19’un hayatımızı pek oldukca yönden etkilediğini görebiliyoruz. Pandemi sürecinin hayatımızı, işlerimizi, ailemizi ve hayallerimizi korku dolu bir kaosun içine çekmiş olduğu sıkıntılı süreçler geçirdik. Fakat ne yaparsak yapalım vakit durmuyor ve büyük bir hızla akmaya devam ediyor. Bu yüzden zamanı durdurmaya çalışmaktansa zamana ayak uydurmamız gerekiyor.”

“Yaşam, Gülümsemeyle Anlam Kazanır”

Dönemin hızla akıp gidişi sürerken minik mutlulukları her insanın hak ettiğini ifade eden Zarif Noyan, “Çoğumuz mutluluğun dışarıdan gelmesini bekleyerek asık suratlarla dolaşıyoruz. Sadece hepimizin atlamış olduğu bir şey var: Mutluluk, uzakta değil bizim kalbimizde… Kendimizi mutlu hissettiğimizde başlıyor tüm serüven” ifadelerini kullandı.
Zarif Noyan, insanların kendisine saygı duyması ve gülümsemesiyle yaşamın anlam kazandığına vurgu yaparak, tüm sıkıntılar ve yaşam koşullarının, şikâyetler ve negatif düşüncelerle daha da çekilmez bir hal aldığını sadece yaşamın güzelliğini insanoğlunun tüm çevresine hissettirmesinin mühim bulunduğunu belirtti.

2022, Sevip-Sevindirdiğimiz Hususi Bir Yıl Olsun

“Baharı müjdeleyen çiçekler benzer biçimde mutluluğa açmalıyız” diyen Zarif Noyan, yeni senenin tüm insanlığın mutlulukla bakmış olduğu, sevilmiş olduğu ve sevinmiş olduğu hususi bir yıl olmasını diledi. Zarif Noyan, yeni yıl ile ilgili arzu ve temennilerinin şu sözlerle noktaladı: “Bu senenin her insana ilkin sıhhat, hemen sonra mutluluk ve rahatlık getirmesini arzuluyorum. Mutlu seneler.”

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: noyanlar, zarif noyanEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.