DOLAR
32,3025
EURO
34,9876
ALTIN
2.449,93
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

Noyanlar Firmalar Grubu’nun Üçüncü Nesil Yönetici Tabiat Noyan Kimdir?

Noyanlar Firmalar Grubu’nun Üçüncü Nesil Yönetici Tabiat Noyan Kimdir?
25.09.2023 03:44
4
A+
A-

İskele ve Gazimağusa bölgesinde yapmış olduğu yatırımlarla ön planda olan Noyanlar Firmalar Grubu’nun üçüncü nesil yöneticisi Tabiat Noyan’dan genç yöneticilere tavsiyeler. Detaylar haberimizde.

Noyanlar Firmalar Grubu yarım asırdır İskele ve Gazimağusa bölgesinde inşaat alanında ve öteki alanlarda yaptıkları yatırımlarla malum, Şimal Kıbrıs’ın köklü firmalarından. Dededen toruna süregelen bir başarı hikayesine haiz. İnşa edilen konut projeleri, internasyonal satış başarıları ve yöneticilerinin profesyonellikleriyle de oldukça popüler bir şirket. Noyanlar’ın üçüncü nesil yöneticileri de göreve başladı. Zarif ve Ahmet Noyan’ın kızı Tabiat Noyan şirkette yerini aldı. Satış ve dijital pazarlama alanında almış olduğu eğitimlerle şirketi bu mevzuda geliştirmeyi planlıyor.

Ikimiz de Kıbrıs Emlak Merkezi olarak Tabiat Hanım’a başarılar diliyoruz.

Tabiat Noyan röportajını ve hedeflerini röportajımızda. Keyifli okumalar..


İskele ve çevresine kıymet katan Noyanlar Firmalar Grubu’nda üçüncü nesil olarak yer alıyorsunuz. Okurlarımızın sizi daha yakından tanıyabilmesi amacıyla Tabiat Noyanı anlatır mısınız?

 31 Ocak 2000’de Gazimağusa’da doğdum. Eğitimime Doğu Akdeniz İlkokulu’nda başladım ve sonrasında Doğu Akdeniz Tabiat Koleji’nde ortaokul ve lise eğitimimi tamamladım. Lisans hayatımı ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Internasyonal Tecim ve İşletmecilik bölümüyle tamamladım. Mezuniyetimi gerçekleştirdikten sonrasında yüksek lisans hazırlıklarına başlayıp eğitimime devam edeceğim. Alanımda kendimi geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi geleceğime iyi bir yatırım olarak görüyorum. Eğitimime devam ederken hem de şirketimize de katkı sağlamaya devam edeceğim. Minik yaştan beri daima şirketimizin bir parçası olmak hayallerim arasındaydı. Şirket büyüdükçe ben de büyüdüğümü fark ettim. Şirketimizin geleceğine ve daha da kuvvetlenmesine daima destek olacağım. Bu süreçte öteki iki adam kardeşimin, İbrahim ve Gökhan’ın bana katılmasıyla beraber oldukça daha güvenilir adımlar doğrultusunda ilerleyebileceğiz. Yarım asırlık bir firmanın 3. dönem ferdi olarak şirketimizi ileriye taşımak daima ilk hedefimiz olacaktır.

Sizin şirketle olan hikayeniz iyi mi başladı?

Bu öykü benim merakımla başlıyor. Ofisimiz hemen hemen Mağusa’daydı, ben okuldan gelir gelmez annemi ve babamı ziyaret etmeye giderdim. Neler yapıyorlar diye oldukça merak ederdim. Onlar bu yoğun temponun içerisindeyken ben de aslına bakarsak etrafı çözümleme etmeye başlamıştım. Projelerimizin artışıyla beraber babam ve annemin niçin o denli itina gösterdiğini daha iyi anlayabiliyordum. Emek harcama hayatına 17 yaşlarında başladım. Şirketimizdeki her bölümden yavaş yavaş bilgiler edinerek bugünlere geldim. Okulumun üç aylık yaz tatiline girmiş olduğu zamanlarda şirkete katkı vermeye başlayarak hem boş zamanımı değerlendiriyordum hem de kendimi geliştiriyordum. Bugün şirketimizde satış direktörü asistanı olarak vazife alırken hem de dijital pazarlama/toplumsal medya bölümünde de mesuliyet alıyor satışlara destek veriyorum. Hala daha şirketimizdeki bir çok bölüme destek sağlayabilmek adına kendimi sürekli geliştirmeyi önemsiyorum.

Siz yetişirken şirketinizin kurucusu olan büyükbabanız, şirketi daha ileriye taşıyan babanız ve annenizi kendinize rol model olarak aldınız mı? Girişimci bir ailenin evladı olmak iyi mi bir duygu?

Büyükbabam, babam ve annemi kendime daima örnek aldığımı belirterek adım atmak isterim. Bugün karşınızda başarı göstermiş bir şirket var ise, bu onların başarısı. Onların da ufak yaştan iş hayatına atılıp birçok sıkıntılı süreci geride bırakarak bugünlere gelebilmeleri beni oldukça gururlandırıyor. Bununla birlikte işime karşı olan isteğimi ve tutkumu daha da arttırıyor. Büyükbabam ufak yaşta büyük bir hastalık yaşamış olmasına karşın daima başarı göstermiş bir halde bizlere örnek oldu ve hiçbir süre pes etmedi. Gerek spor, gerek sanat ve mesleki açıdan elde etmiş olduğu her başarısında yalnızca bana değil birçok gence esin veren birisi oldu. Girişimci bir ailenin evladı olmak oldukça hususi ve güzel bir duygu. Bu beni gururlandırdığı kadar, onlar benzer biçimde başarı göstermiş olmak için de teşvik eden bir unsur. Onların da benimle gurur duyması aslına bakarsak en büyük başarı ölçütlerinden biri benim için.

Noyanlar Firmalar Grubu yönetimine sizin benzer biçimde yeni bir jenerasyonun iştirak etmesi şirkete de bazı yenilikler ve farklılıklar katacağınızın habercisi mi?

Kesinlikle EVET. Hemen hemen daha yolun başındayım ve gerçekleştirmek istediğim bir sürü hedefim var. Ne kadar oldukça data edinirsek o denli başarı göstermiş oluruz. Bu yüzden yaşam boyu öğrenmeye ve daima gelişmeye inanıyorum. Doğru süre ve doğru adımlar oldukça önemlidir. Bunun için de kısa ve uzun vadeli bir plana gerekseme vardır. Daima için hayatımda ufak fotoğraf yerine büyük resme odaklanmak benim en büyük tercihim olmuştur. Sabırla ve kararlılıkla emek harcayarak her şeyin başarılacağına inanıyorum.

Yeni biten bir eğitim sürecinden çıktınız, okul hayatınız iyi mi geçti ve kendinizi geliştirmek için neler yaptınız?

Okul hayatımın ilk seneleri oldukça güzel geçti. Tam alıştım artık üniversiteliyim derken aniden kendimi evde kapalı bir halde Covid 19’un getirmiş olduğu durumla karşı karşıya buldum. Motivasyonumu kaybetmemek için elimden geleni hayata geçirmeye itina gösterdim. Fakat git gide vakaların artmasıyla beraber ve online sistemde hiçbir değişim oluşmamasıyla dayanamayıp aileme, “Ben artık işe başlıyorum ve kendimi tamamıyla işime adamak isterim” dedim. Bu süreçte hem online derslerime girdim hem de okuduklarımı pratiğe vurmaya başladım. Şirketimize başlayalı bir seneyi tamamlamış bulunmaktayım ve iyi ki üniversite zamanımı değerlendirmişim diyorum. Bana bir yıl içinde inanılmaz deneyimler kazandırdı ve hemen hemen yolun başlangıcında olmak beni her geçen gün daha da heyecanlandırıyor.

Son olarak sizin benzer biçimde genç yaşta büyük şirketlerin yönetiminde bulunan öteki girişimciler için ne söylemek istersiniz?

Hangi yaşta olursak olalım, ne seviyede tecrübeye haiz olursak olalım, başarının anahtarı oldukça emek harcayarak elimize geçiyor. Yalnız oldukça istemek yetmiyor. Sadece tüm yaşantımız emek harcayarak geçemez. Bu yüzden kendimize ilişkin hobilerimiz ve zamanımız olmasını oldukça önemsiyorum. Son olarak genç yaşta iş yaşamına girenleri; hayatlarına bu şekilde deneyim, renk, geniş perspektif, disiplin ve daha sayabileceğim birçok şey kattıkları için kutlama ediyor ve daima başarı göstermiş olmalarını arzuluyorum.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: noyanlarEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.