DOLAR
32,2668
EURO
34,8075
ALTIN
2.456,73
BIST
10.301,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

Noyanlar Group of Companies 48 Yaşlarında

Noyanlar Group of Companies 48 Yaşlarında
30.09.2023 21:46
3
A+
A-

İskele’de inşa etmiş olduğu markalı konut projeleri ile internasyonal başarıya haiz olan Noyanlar 48. yılını kutladı. Kurulduğu günden bugüne inşaat mevzusunda kendini geliştiren ve binlerce aileyi konut sahibi meydana getiren Noyanlar 48 senelik başarısını büyük bir organizasyonla duyurdu. Detaylar haberimizde.

noyanlar-construction-inşaat-iskele-cyprus-kıbrıs-konut-projesi

Şimal Kıbrıs İskele ve Mağusa’da inşa etmiş olduğu konut projeleriyle tanınan, mega konut projelerine imza atan ve her projesinde büyük başarılar yakalayan Noyanlar, 48. yılını kutladı.

Noyanlar Group of Companies 1973 senesinde kurulan bir aile şirketi olarak başladı hayatına.

Noyanları’ın kurulduğu günden bugüne hedefi kaliteli hizmetler sunmak oldu. Mimar ve mühendis kurucuları olan kurumsal bir aile şirketi olmayı başardı. Yüksek Mimar Gökhan Noyan’ın önderliğinde kurulan şirkete sonrasında İnşaat Mühendisi Mustafa Noyan katıldı. 1999 senesinde Ahmet Noyan’ın direktörlerin arasına katılmasıyla site projelerine hız verdi şirket. 2000 senesinde Zarif Noyan katıldı şirkete ve Satış Direktörü olarak şirketi internasyonal tanınan ve oldukca iyi satış başarıları yakalayan, marka değerinin oluşmasını sağlamış oldu. Şimdi 3. jenerasyon katılıyor şirket yönetimine. Aile bağlarına ehemmiyet veren yapısıyla kurumsallığı birleştiren şirket bir oldukca başarı göstermiş projenin mimarı İskele bölgesinde.

İnşaat sektöründe kalite ve satın alan memnuniyeti birinci hedefi olan Noyanlar, inşaat sektöründe 48. yılını büyük bir organizasyonla kutladı.

Bir oldukca mega konut projesine imza attı Noyanlar. Bugüne dek 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapmış oldu ve 10 binden fazla insana yaşam alanı sağlamış oldu.

1973’ten günümüze Noyanlar Firmalar Grubu, en kaliteli malzemeler ve iş disipliniyle birçok inşaat projesi tamamladı ve yeni projeler geliştirmeyi sürdürüyor.

Satın alan memnuniyetine öncelik veren şirket, kalite, güzel duyu ve tasarım mevzusunda oldukça iddialı projeler üretiyor.

İhtiyaçların devamlı değişmiş olduğu günümüz dünyasında, kullananların gereksinimlerine bakılırsa konutlar tasarlayan Noyanlar, maksimum konfor, rahatlık ve güvenliği hedefleyerek projelerine devam ediyor.

Şimal Kıbrıs İskele’nin bu kadar tanınmasına olanak elde eden ve binlerce aileyi ev sahibi meydana getiren Noyanlar’ın 48. yılını ikimiz de Kıbrıs Emlak Merkezi ailesi olarak kutluyoruz.

Noyanları’ın 48. yılının kutlandığı organizasyonda güzel de bir sürpriz vardı. Aynı gecede Ahmet Noyan’ın babası ve şirket kurucusu Gökhan Noyan’ın da doğum günüydü. Uzun ve sıhhatli bir yaşam diliyoruz.

Noyanlar Projelerini İnceleyin

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: noyanlar, ahmet noyan, zarif noyanEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.