DOLAR
32,2085
EURO
35,0024
ALTIN
2.513,22
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Noyanlar Group of Companies’den, Noyanlar Holidays yatırımı..

Noyanlar Group of Companies’den, Noyanlar Holidays yatırımı..
04.11.2023 19:03
9
A+
A-

Noyanlar Group of Companies çatısı altında kurulan Noyanlar Holidays, size Kıbrıs’ın eşi olmayan doğası ve kumsalında dinlence imkanı sunuyor. İşte detaylar..

Noyanlar Group of Companies uzun senelerdir İskele Long Beach ve Gazimağusa bölgesine yapmış olduğu eşi olmayan konut projeleri ile adından sıkça söz ettirdi. Proje planlanmasından, satış sonrası hizmete kadar her türlü oluşumu içinde barındıran ve müşterilerine itimat ile hizmet veren şirket yeni bir yatırım yapmış oldu.

Bünyesinde 500 dinlence evi barındıran Noyanlar Holidays, kusursuz hizmeti ile temiz havanın, güneşin ve eşi olmayan güzellikteki sahillerin buluşmuş olduğu lüks bir dinlence deneyimi sunuyor. Oda ve kahvaltı seçeneklerini siz arzu ettiğiniz şeklinde organize edebiliyorsunuz.

Noyanlar Group of Companies bir tek dinlence evleri yatırımının yanı sıra, gezim acentesi de açtı ve gelen misafirlerine tayyare bileti ve ada turları şeklinde imkanları da sağlıyor.

Etiketler: noyanlar holidays, noyanlar group of companiesEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.