DOLAR
32,2099
EURO
34,7661
ALTIN
2.423,05
BIST
10.173,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Noyanlar İskele Long Beach Sea Pearl Residences Projesinde Villa Satışları Bitti

Noyanlar İskele Long Beach Sea Pearl Residences Projesinde Villa Satışları Bitti
18.09.2023 02:53
6
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın gözde yatırım ve yaşam bölgesi olan İskele Long Beach’de konumlanan Noyanlar imzalı Sea Pearl Residence projesinde villa satışları tamamlandı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

sea pearl residence

Son dönemde neredeyse tüm dünyadan Şimal Kıbrıs emlaklarına yoğun bir ilgi var.

Şimal Kıbrıs, hem fiyatların Akdeniz’e komşu olan ülkelere oranla daha uygun olması hem de iklimi sebebiyle yatırım için popüler bir bölge.

İskele Long Beach’de de Noyanlar imzalı konut projeleri hızla tükeniyor. Mevcutta teslime hazır konutlarda son daireler kaldı, bir çok projede ise daha yapım aşamasında satışlar bitti. Long Beach sahilinin yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, piknik alanları ve temiz plajları benzer biçimde birçok avantaj sunuyor bölge.

50 senedir etkinlik gösteren ve bölgenin gelişmesi için çalışan Noyanlar Group of Companies, İskele Long Beach bölgesinde birbirinden görkemli sayısız konut projesine imza attı. Binlerce aileyi konut sahibi icra eden ve hayata geçirmeye devam eden Noyanlar bir projesinde daha satışları tamamladı.

Sea Pearl Residences Projesinde Yaşam Başladı

Sea Pearl Residences projesi İskele Long Beach’de konumlanıyor ve denize adım atma mesafesinde, Akdeniz’in eşi olmayan güzelliğinde, rahat bir yaşam vadediyor.  52 villadan oluşan projenin villa satışları tamamlandı ve projede yaşam başladı.

Sadece aynı proje içinde yer edinen apartman dairelerinin satışları devam ediyor. Noyanlar kalitesi ve vizyonuyla inşa edilen projeler hakkında detaylı informasyon almak için Noyanlar ile iletişime geçebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: sea pearl residences, noyanlarEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.