DOLAR
32,2875
EURO
35,0275
ALTIN
2.477,03
BIST
10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şimal Kıbrıs’ta satılık 10 lüks villa ilanı

Şimal Kıbrıs’ta satılık 10 lüks villa ilanı
05.10.2023 11:56
5
A+
A-

Kıbrıs’ta satılık villa mı aramıştınız? Dağ ve deniz manzaralı birbirinden lüks villalar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde. İncelemeye başla…

kıbrıs satılık villa

Şimal Kıbrıs satılık 10 lüks villa ilanı

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe son yıllarda konut projelerinin kalite çıtası terfi etti. Birbirinden heybetli rezidans ve site projeleri inşa ediliyor.

Fakat villanın yeri daima ayrı.

Geniş kullanım alanı, peyzajlı bahçesi ve havuzu…

Müstakil yaşam, hele ki pandemi döneminde önemini bir kez daha gösterdi.

Kıbrıs villa yaşamını yaşamak isteyenler için, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde öne çıkanları sizin için sıraladık.

İşte Kıbrıs’ta satılık 10 lüks villa ilanı

1 – Alsancak’ta Lüks Villa

Açılışı Girne’nin batısında yer edinen Alsancak ile yapalım. Yeşilin ve mavinin buluşmuş olduğu lüks bir villa ilanı bu.



2 – Bellapais’ten Girne’yi İzleyin

Şimal Kıbrıs Girne’nin gözde yerleşim yeri Bellapais’te bir villaya ne dersiniz? Görkemli manzarasıyla öne çıkan villa, tripleks modelinde. Havuzlu ve kuyusu var.


  • 3 – Doğanköy’de Lüks Villa 

    Girne Doğanköy’de inşaatı tamamlanmak suretiyle olan bir villa satışta. 600 m2 benzer biçimde geniş bir kullanım alanına haiz bu villa.


    4 – Türk Koçanlı Villa 

    Alacağı gayrimenkulün tapu çeşidi mevzusunda duyarlı yatırımcılar var. Onlar için dikkat çeken bir seçenek. Girne’deki Türk koçanlı lüks villa yeni sahibini bekliyor.


    5 – Bu Villanın Sonsuzluk Havuzu Var

    Son dönemde lüksün sembollerinden önde gelen sonsuzluk havuzu, meşhur deyimiyle infinity pool var bu villada. Manzarası da oldukça dikkat çekici.


  • 6 – Bolca Bolca Görünüm

    Dağ ve denizi izlemeyi sevenler için dikkat çeken bir seçenek olabilir. Bu villanın konumu tabiat ananın tam kalbinde. Yüksek konumu benzer biçimde, mimari özellikleri de dikkat çekici.


    7 – Alsancak’ta Yeni Yaşam 

    Girne’nin gözde bölgesi Alsancak’ta, lüks içinde bir villa. Konumu ve mimarisiyle öne çıkan havuzlu villanın kullanım alanı 270 m2.


    8 – Bellapais’te Havuzlu Villa 

    Bir duyuru daha paylaşalım sizinle Bellapais’ten. Bu villa da havuzu ve müstakil yaşamıyla dikkat çekiyor. 4 yatak odalı ve 270 m2 kullanım alanına haiz.


  • 9 – Erenköy’de Havuzlu Villalar

    Birazcık da Girne’nin dışına çıkalım. Bu kez Karpaz’a götürelim sizi. Tabiat ve denizin kesiştiği yerde, havuzlu lüks villa projesi. Üstelik bu villalar için 72 ay, 0 faiz ile ödeme seçeneği var.


    10 – Ultra Lüks Havuzlu Villa 

    Finali, açılışta olduğu benzer biçimde Gazimağusa satılık villa ilanı ile yapalım. Bu lüks villa Yeniboğaziçi bölgesinden. 5 yatak odalı havuzlu villanın 427 m2 kapalı kullanım alanı mevcut.


    Kıbrıs satılık villa ilanları ve dahası için Kıbrıs Emlak Merkezi içinde isteğinize ve bütçenize nazaran filtreleme yapabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir mevzu olursa, canlı destek üstünden daima bizlere ulaşabilirsiniz.

    KIBRIS EMLAK MERKEZİ

    Etiketler:

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.