DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KIBRIS Tartıştığı şahsın başına keserle vurmuştu… 1 yıl hapis yatacak!

KIBRIS
                                        Tartıştığı şahsın başına keserle vurmuştu… 1 yıl hapis yatacak!
17.09.2023 03:30
0
A+
A-

[ad_1]

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Vedia Berkut Barkın ve Yargıç Murat Soytaç’ın oluşturduğu heyetin verdiği sonucu Yargıç Barkın okudu. Barkın, sanığı yargılandığı davalardan suçlu bulup mahkum ettiklerini deklare etti. Yargıç Barkın, vücut bütünlüğünün anayasada güvence altına alındığını ifade ederek, sanığın, Ahmed Hasbelrasol Maki Sulıman’nın başına 11 santim uzunluğundaki keserin sapıyla vurduğunu, müştekinin başlangıcında bir santim kesi oluşmasına niçin bulunduğunu belirtti. Barkın, sanığın bu suçu işleyerek, vücut bütünlüğünü ihlal ettiğini belirtti. Yargıç Barkın, sanığın yargılandığı vahim zarar suçunun 7 yıl, yaralama suçunun ise 3 yıl hapis öngördüğünü, bu tür suçların cemiyet huzurunu bozduğunu dile getirdi. Yargıç Barkın, sanığın ülkeye talebe olarak geldiğini sadece maddi sorunlardan dolayı okulu bıraktığını, 29 Kasım 2019 yılından, yakalandığı gün olan 19 Mayıs 2023 evveliyatına kadar ülkede kaçak yaşadığını söylemiş oldu. Barkın, tüm olguları değerlendirdiklerini ifade ederek, sanığı 1 yıl hapse mahkum ettiklerini deklare etti.

Ne olmuştu
Sanık, 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 22.00 raddelerinde Lefkoşa’da Ortaköy bölgesinde etkinlik gösteren ve umumi bir yer olan Mamülcüoğlu Pastanesi adlı işletme içinde kız meselesi yüzünden ilkin sözlü olarak münakaşa yaşamış olduğu Ahmed Hasbelrasol Maki Sulıman’nın başına tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurmakta olduğu keser ile vurmak sureti ile başlangıcında bir santim genişliğinde bir kesi oluşmasına niçin olmuştu.

 

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.