Bayrak Radyo Tv Kurumu (BRT), 60’ıncı kurum yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu himayelerinde bisiklet yarışı gerçekleştirilecek.

Etkinlik, 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 09:30’da BRT merkez binası önünde start alacak. Lefkoşa Dr. Fazıl Ufak Bulvarı-Gönyeli Çemberi güzergahını izleyerek devam edecek yarışçılar, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nu takip edip Serhatköy Çemberi’ne ulaşacaklar. Peşinden çemberden geri dönerek, aynı güzergah üstünden BRT merkez binasına ulaşarak başlangıç noktasında yarış sona erecek.

Meclis'te bütçe maratonu başladı

Meclis’te bütçe maratonu başladı

Yarış süresince, bisikletli sporculara güzergah süresince polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği kavşak ve çemberler, polis tarafınca kapatılarak vasıta trafiğine izin verilmeyecek.

 Sürücülerden ricamız, belirtilen tarihte bu güzergahı kullanacak olan vasıta sürücülerinin ve bisiklet yarışı izleyicilerinin can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları. Yavaş seyretmek ve trafik işaretlerine uymak, etkinliğin sorunsuz ve güvenli bir halde geçmesine katkı elde edecektir.