DOLAR
32,2365
EURO
34,8296
ALTIN
2.426,47
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

İskele’de bir sitede çalışan iki şahıs yaşamını yitirdi – iskele haber

İskele’de bir sitede çalışan iki şahıs yaşamını yitirdi – iskele haber
12.08.2023 19:53
4
A+
A-

[ad_1]

Haspolat şehitleri Pazartesi günü anılacak

Haspolat şehitleri Pazartesi günü anılacak

Mohammad Şhayeste ve Mohamad Aghajeloo adlı kişiler, atık su toplama havuzunda biriken gazdan dolayı ölürken, iki şahıs tedbirsizlik ve dikkatsizlik yüzünden ölüme niçin olmaktan tutuklandı

 İskele’de bir siteye ilişik yer altındaki kirli atık su toplama havuzunda rutin denetim ve emek harcama meydana getiren iki şahıs, muhtemelen yer altındaki havuz ve koridorda biriken gazlardan dolayı baygınlık geçirerek yaşamını yitirdi.

Polisin “tedbirsizlik ve dikkatsizlik yüzünden ölüme niçin olma” başlığıyla açıklamış olduğu vakada iki şahıs tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına nazaran, üzücü vaka bugün 08.30- 15.50 içinde İskele’de bir sitede meydana geldi. Siteye ilişik yer altında bulunan kirli su atık toplama havuzundaki atıkların arıtılması ile ilgili 3 metre derinlikteki koridor bölümünde, rutin denetim ve emek harcama meydana getiren Mohammad Şhayeste (E-41) ve  Mohamad Aghjeloo’nun (E-33) muhtemelen yer altındaki havuz ve koridor içinde biriken gazlardan dolayı baygınlık geçirerek yaşamlarını yitirdikleri saptandı.

Yaşamını kaybeden iki kişinin bedenlerinde hekim tarafınca meydana getirilen dış muayenede darp yada cebir izine rastlanmadığı kaydedildi.

Polisin vakayla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında sorun ile bağlantılı olarak H.O.Y. (E-45) ve R.D. (E-43) tutuklandı.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.