DOLAR
32,3093
EURO
34,8037
ALTIN
2.415,53
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Çavuṣoğlu: Tam gün eği̇ti̇m vi̇zyonundaki̇ seyahat planlandığı gi̇bi̇ gi̇di̇yor

Çavuṣoğlu: Tam gün eği̇ti̇m vi̇zyonundaki̇ seyahat planlandığı gi̇bi̇ gi̇di̇yor
28.10.2023 11:07
0
A+
A-

[ad_1]

Ulusal Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ’de 14. Saat programına katılarak eğitimde yaşanmış olan sıkıntıları ve eleştirileri yanıtladı.
Bakan Çavuşoğlu, okul binalarında yaşanmış olan tavan çökme, sıvaların düşmesine ilişkin toplumsal medya üstünden meydana getirilen eleştirilere bilhassa de Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın açıklamasına “Hakkaten hepsine Iyi sabahlar diyorum. Uyanmışlar ve bu tip açıklamalar yapıyorlar” yanıtını verdi.

“SİYASETİ MUHALEFET GİBİ KÜÇÜK İŞLERE BAĞLAMAM”
Nazım Çavuşoğlu, “Karşıcılık yüzüme karşı eleştiri yaptığında yanıt veriyorum. Fakat açık ki online tartışmak istiyorlar. Meclis’te söylesinler cevaplarını vereyim. Buradan davet yapıyorum Tufan hoca eleştirsin beni. Kendi döneminde yaptıkları icraatların da listesini sayarak ben de bizim dönemimizde yaptığımız icraatları sayarak karşılaştıracağız cemiyet değerlendirsin. Biz 93 tane prefabrik yaptık. Parkelerini alıp kumunu taşıdığımız Erenköy Lisesinde stabilize malzamenin balçık olarak toplumsal medyadan gösterilmesiyle o denli emeğimiz heba
edildi. Fena vakalar bizim dönemimizde kamuoyuna paylaştırılıyor.
Şu demek oluyor ki siz düşünürsünüz ki döneminde asla sıva düşmedi, mermer şişmedi. Ben bu şekilde minik işlerle şu demek oluyor ki bu şekilde siyaseti minik işlere bağlamam. Şu demek oluyor ki şimdi Tufan hoca okullara kendisinin bir katkı yapmadığını bilmiyor mu? ’nin bir katkı yapmadığını bilmiyor mu?” dedi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.