DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

“Halkımızın göstereceği duyarlılık, ülkemizin salgınla mücadelesinde en mühim başarı unsuru olacaktır.”

“Halkımızın göstereceği duyarlılık, ülkemizin salgınla mücadelesinde en mühim başarı unsuru olacaktır.”
14.08.2023 20:21
93
A+
A-

“Halkımızın göstereceği duyarlılık, ülkemizin salgınla mücadelesinde en mühim başarı unsuru olacaktır.”

Covid-19 mücadelesinde halkımızın kurallara uyması, bireysel olarak her insanın lüzumlu önlemleri alması, bulaşı en aza indirgemek için en mühim unsurdur.

Kısmi açılma döneminde genel bir kapanmanın yeniden yaşanmaması için bu mücadelede her kişinin maske kullanımı, toplumsal mesafe ve hijyen kurallarına uyması elzemdir.

Bu bağlamda bilhassa market alışverişi, bankalar ve mağazalar şeklinde bölgelere gidilirken aile olarak kalabalık bir halde gidilmemesi bulaşı azaltmak acısından oldukca önemlidir.

Bulunduğumuz ortamda elimizden geldiğince kısa süreli zaman geçirilmeli, alışverişi gezme ve sosyalleşme ortamı olarak görmemeliyiz.

Ateş, öksürük, halsizlik şeklinde Covid-19 mevzusunda en küçük bir şüphe oluşturan durumda PCR testinizi yaptırmak önemlidir. Temaslı olduğunuzu düşündüğünüzde temaslı takip hattı olan 1102 numaralı hattın aranması en kısa sürede hastalığın tespiti ve tedavinin gecikmeden başlaması için büyük ehemmiyet taşımaktadır.

Son aşama kırılgan günlerden geçtiğimiz bu zamanda, halkımızın göstereceği duyarlılık, ülkemizin bu salgınla mücadelesinde en mühim başarı unsuru olacaktır.

Hepimizi derinden etkileyen genel kapanmaları tekrardan yaşamamak adına halkımızı maske kullanımı, toplumsal mesafe ve hijyen kurallarına azami dikkat göstermeye çağrı eder sıhhatli günler diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.