DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SAĞLIK SİSTEMİNİ PAYDAŞLARIMIZ İLE YÖNETECEĞİMİZ BİR DÖNEME BAŞLADIK

SAĞLIK SİSTEMİNİ PAYDAŞLARIMIZ İLE YÖNETECEĞİMİZ BİR DÖNEME BAŞLADIK
14.08.2023 21:22
55
A+
A-

Sıhhat Bakanı Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Kamu Memurları Sendikası, Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği ve Kıbrıs Türk Özgür Çalışan Hekimler Birliğini kabul etti.

Kıbrıs Türk Kamu Memurları Sendikası Başkanı Itimat Bengihan kabulde yapmış olduğu konuşmada Halk sağlığı ve kamu sağlığı adına atılacak her adımda destek olmaya hazır olduklarını söylemiş oldu. Bengihan, “Biz yeni bir sayfa açmaya hazırız. Bu mevzuda Sayın bakanı da fazlaca istekli görmek bizleri memnun etti” dedi.

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği Başkanı Ali Bolat’ta kabulde yapığı konuşmada birlik olarak yeni bir sayfa açtıklarını ve bundan sonrasında beraber ne yapılabileceğini yeni bakanla konuşmaya geldiklerini söylemiş oldu.

Kıbrıs Türk Özgür Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Remzi Gardiyanoğlu’da, Sıhhat sektörünün oldukca zor günlerden geçtiğine işaret etti ve kendilerinde bu süreçte kamuya destek olma arzusunda olduklarını söylemiş oldu. Gardiyanoğlu “Sayın bakanın pozitif yaklaşımı son aşama mühim. Ben oldukca kısa sürede iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Sıhhat Bakanı Ünal Üstel’de kabullerde yapmış olduğu konuşmada başarının sırrının ekip olmaktan geçtiğini ve bu bağlamda bakanlık olarak tüm paydaşlarla beraber hareket etme arzusunda olduklarını söylemiş oldu.

Üstel, “zor bir dönemde bu görevi kabul ettik. Şimdi tüm paydaşlarımız ile görüşüyoruz ve sorunları en acil olandan adım atmak suretiyle karşılıklı görüş alış verişi yaparak bir öncelik sırası oluşturuyoruz. Bu aşamada tüm paydaşların da katkısını bekliyoruz.

Hep beraber bu zor günlerin üstünden geleceğiz. Biz buna inanıyoruz ve görüyorum ki şuana kadar bizim ile görüşen herkeste bu aşamada bizimle aynı düşüncede. Bu başlangıç olarak son aşama pozitif yönde. Sıhhat sistemini paydaşlarımız ile yöneteceğimiz bir döneme başladık hayırlı ile” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.