DOLAR
32,2638
EURO
34,7664
ALTIN
2.412,37
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

İntergaz, personeline yönelik başarıya ulaşmış bir ilk yardım eğitimi düzenledi

İntergaz, personeline yönelik başarıya ulaşmış bir ilk yardım eğitimi düzenledi
28.09.2023 00:26
4
A+
A-

İntergaz, çalışanlarının, ailelerinin ve toplumun güvenliği ve sağlığı mevzusundaki taahhüdünü bir kez daha yerine getirmek adına “İlk Yardım Eğitimi” programı düzenledi. Eğitim, çalışanlarına acil durumlarda doğru ve etkili müdahalelerde bulunma becerileri kazandırmayı hedefliyor.

İlk Yardım Eğitimi, İntergaz dolum tesislerinde bugün gerçekleştirildi. Eğitime katılan çalışanlar, uzman eğitmenler tarafınca yönlendirildi ve çeşitli senaryolar üstünde ergonomik yapma fırsatı buldular. Bu sayede, acil durumlarda doğru kararlar almak ve süratli müdahale etmek mevzusunda daha da donanımlı hale geldiler.

Eğitim, temel ilk yardım becerilerinin yanı sıra solunum durması, kalp krizi, yaralanmalar, yanıklar ve benzeri acil durumlarla iyi mi başa çıkılacağı mevzularını da içeriyordu. Ek olarak, katılımcılar içinde yazışma ve ekip emek harcaması benzer biçimde mühim becerilerin geliştirilmesine de odaklanıldı.

İntergaz Genel Müdür Yardımcısı Alınyazısı Kencer’in  mevzuyla ilgili yapmış olduğu izahat şu şekilde: “Çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimizdir. İlk Yardım Eğitimi programıyla, acil durumlarda doğru ve etkili müdahaleler yapabilme kabiliyetlerini geliştirmelerine destek oluyoruz. Bu, bir tek çalışanlarımızın güvenliğini sağlamakla kalmayıp bununla beraber toplumumuzun genel sıhhat bilincini artırmaya da katkı sağlayacak bir adımdır” dedi.

İntergaz bu eğitim programını, çalışanlarına yönelik yatırımlarının bir parçası olarak görüyor. Şirket, çalışanlarının ustalaşmış gelişimine ve güvenli emek harcama ortamlarının sağlanmasına büyük ehemmiyet veriyor. İlk Yardım Eğitimi programı, firmanın sürdürülebilirlik ve toplumsal mesuliyet çabalarının bir parçası olarak da değerlendiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.