DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

“Karşı karşıya eğitimlerimiz devam ediyor”

“Karşı karşıya eğitimlerimiz devam ediyor”
24.01.2024 23:47
1
A+
A-

Levent Primary School ve Levent Kindergarten’da eğitimin karşı karşıya devam ettiğini açıklayan Levent Okullar Grubu, 6 ve 7 Ocak tarihlerinde yalnız 6, 7, 8, 9 ve 10’uncu sınıflarda çevrim içi eğitim yapılacağını duyurdu.

Alınan kararın Levent College’de devam etmekte olan internasyonal sınavlara katılacak öğrencileri, Levent Primary School ve Levent Kindergarten öğrencilerini kapsamadığının da altı çizildi. Bu kademedeki öğrencilerin belirtilen tarihlerde sınavlara girerken, Levent Kindergarten ve Levent Primary School’da eğitimin karşı karşıya devam etmiş olduğu kaydedildi.

“Levent Schools” olarak toplumsal medya hesabından meydana getirilen yazılı izahat şöyleki:

“Dün akşam saatlerinde Ulusal Eğitim ve Kültür Bakanı Sayın Olgun Amcaoğlu’nun yapmış olduğu açıklamaya istinaden velilerimizin karmaşa yaşamaması adına yine bilgilendirme yapmak isteriz.

Tüm okullarımızda çevrim içi eğitime geçmek ile ilgili süreli ya da sınırsız bir karar alınmamıştır. Levent Primary School ve Levent Kindergarten olarak eğitimimiz karşı karşıya devam etmektedir. Öğrencilerimiz dün olduğu şeklinde bugün de sınıflarında eğitim almaktadır. Bu mevzuda değişik bir karar alınmamıştır. Levent College’de de gene aynı şekilde internasyonal sınavlar devam etmektedir. Bununla beraber dün gün süresince Ulusal Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile görüşmeler yapılmış, devam eden internasyonal sınavlar ve gelecek hafta College kademesinde başlamış olacak olan dönem sınavlarında öğrencilerin olabilecek minimum seviyede etkilenmesi için tedbir almaları mevzusunda kendilerinden talepte bulunulmuştur. İlgili bakanlığa, vakaların artması sebebiyle bu yaş grubundaki temaslı öğrencilerin sayısının da arttığı ve öğrencilere toplu şekilde PCR testi yaptırma gerekliliği sebebiyle derslere katılımın düşmüş olduğu, yaşanmış olan durumun eğitimin aksamasına sebep olduğu anlatılmıştır. 6 ve 7 Ocak tarihlerinde 6, 7, 8, 9 ve 10. sınıflarda karşı karşıya eğitime ara verilerek, derslerin çevrim içi yapılması önerilmiştir. Yetkililerin gün sonuna kadar karar verememesi sebebiyle hepimiz öğrencilerimizin mağduriyetini en aza indirmek için 6 ve 7 Ocak tarihlerinde yalnız 6, 7, 8, 9 ve 10’uncu sınıflarda çevrim içi eğitim yapacağımızı velilerimize bildirdik.

Alınan karar Levent College’de devam etmekte olan internasyonal sınavlara katılacak öğrencileri, Levent Primary School ve Levent Kindergarten öğrencilerini kapsamamaktadır. Bu kademedeki öğrencilerimiz belirtilen tarihlerde sınavlara girerken, Levent Kindergarten ve Levent Primary School’da eğitim karşı karşıya devam etmektedir.

Saygılarımızla,

Levent Schools”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.