DOLAR
32,3117
EURO
34,8025
ALTIN
2.405,65
BIST
10.237,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

“Sistemli ve tertipli çalıştık, başardık”

“Sistemli ve tertipli çalıştık, başardık”
27.08.2023 01:05
3
A+
A-

Kolejlere Giriş Imtihanı’nın ikincisi (KGS-2)  25 Mayıs 2019 Cumartesi günü yedi merkezde toplam 2118 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Lefkoşa, Girne ve Mağusa’da şubeleri bulunan Artı Eğitim Merkezinden KGS’ye katılan öğrencilerin averaj yüzde 70’in üstünde başarı gösterdikleri KGS-2’de, gene Artı Eğitim Merkezi talebesi olan Mert BARDAK, 99 puanla KKTC genelinde ve Lefkoşa Bölgesi’nde birinci oldu. KGS-1 ve KGS-2 averaj puanda ise gene Artı Eğitim Merkezi Lefkoşa Bölgesi’nden Arhan KAVUKLU 98.5 puanla KGS final sıralamasında birinci oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yedi merkezde toplam 2 bin 118 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Koleje Giriş Imtihanı’nda yüzde 70’in üstünde başarı gösteren Artı Eğitim Merkezi öğrencileri, hem öğretmen hem de ailelerin gururu oldu.
Her geçen yıl elde etmiş olduğu başarılara bu yıl da yenilerini ekleyen Artı Eğitim Merkezi, ada genelinde başarı yakalayan 234 talebe ve Lefkoşa, Mağusa ile Girne birincilerine ev sahipliği yapmış oldu.    
Artı Eğitim Merkezi, Koleje Giriş Imtihanı’nda dereceye giren öğrencilerin başarısını, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında tanıttı.
Başarılarını ‘sistemli ve tertipli çalışmaya’ bağladılar…

Öğrenciler, başarılarını ‘sistemli ve tertipli çalışmaya’ bağladı.  Toplumsal yaşamlarından geri kalmadığının altını çizen birçok talebe, “Hem sevdiğim şeyleri yaptım, hem de tertipli olarak çalıştım ve kazandım” diyerek, başarısının sırrını söyledi.

ÖĞRENCİLER NE DEDİ?

Mert Bardak: “Planlı ve tertipli emek vererek bu başarıyı elde ettim. Mesela öğlen okul çıkışı her gün dershaneye gittim, saat 2’den 4 buçuğa kadar dershane, sonrasında eve gittim. Evde de dinlendikten sonrasında ödevlerimi yaptım ve her gün 1-2 saat ders çalıştım. Oyun ve spor ise yalnız okulda yaptım.”

Soner Kansel: “Sual çözerek ve emek vererek bu başarıya ulaştım. Tüm öğretmenlerime fazlaca teşekkür ederim. Hem çalıştım hem de keman çalmaya devam ettim. Anneme de fazlaca teşekkür ederim, o da bana destek oldu.”

Mehmet Diker:  “Sual çözerek ve emek vererek kazandım. Kucak kucak sual çözdüm. Korkmamak ve bol miktarda sual çözmek gerek.”

Salahi Hüdaoğlu:  “Oldukca çalıştım, öğretmenlerimi dinledim, sual çözdüm, başarı göstermiş oldum. Bu okulu isteyenler çalışsın, sual çözsün.”

Arhan Kavuklu: “Sual çözdüm, fazlaca çalıştım, her gün dershaneye gittim, burada da sistemli çalıştım, başarı göstermiş oldum.”

Elmaz Eryaman:   “Tertipli olarak çalıştım, her gün sual çözdüm, fazlaca sual çözdüm. Sistemli ve fazlaca çalışmakla başarı göstermiş olunuyor.”

Arif Toroslu: “Sistemli çalıştım, başardım… Dershaneye de gelmeme bana fazlaca şey kazandırdı, burada da fazlaca sual çözdük, fazlaca çalıştık.”

Bartu Baynuroğlu: “Günde 1 yada 2 saat çalıştım ve dershaneye de devam ettim. Hocalarım ve akrabalarım bana fazlaca destek oldu. Her insana teşekkür ederim.”

Nermin Evirgen: “Dershaneye devam ettim, evde sual çözdüm, fazlaca çalıştım ve başardım. Öğretmenlerim fazlaca destek oldu, bilmediğim her şeyi onlara sormuş oldum ve öğrendim. Her insana teşekkür ederim. Sınava girecek olanlar fazlaca heyecanlanmasın.”


1- ARHAN MEHMET KAVUKLU
KGS 1-2 Lefkoşa Birincisi – KGS 1-2 KKTC Birincisi

2- SONER KANSEL
KGS 1-2 Lefkoşa İkincisi – KGS 1-2 KKTC İkincisi

3- MERT BARDAK
KGS 1-2 Lefkoşa Üçüncüsü – KGS 2 KKTC Birincisi

4- NİL HANAZ
KGS 1-2 Lefkoşa Üçüncüsü – KGS 1-2 KKTC Üçüncüsü

5- ELMAZ ERYAMAN
KGS 1-2 Lefkoşa Üçüncüsü – KGS 1-2 KKTC Üçüncüsü

6- ARİF TOROSLU
KGS 1-2 Gazimağusa Birincisi – KGS 1-2 KKTC Üçüncüsü

7- SALAHİ HÜDAOĞLU
KGS 1-2 Lefkoşa Dördüncüsü – KGS 1-2 KKTC Dördüncüsü

8- DORUK GENÇ
KGS 1-2 Lefkoşa Üçüncüsü – KGS 1-2 KKTC Beşincisi

9- BARTU BAYNUROĞLU
KGS 2 Girne Birincisi – KGS 1-2 KKTC Beşincisi

10- NERMİN EVİRGEN
KGS 1-2 Lefkoşa Beşincisi – KGS 1-2 KKTC Beşincisi

11- İSMAİL ÖZER
KGS 1-2 Gazimağusa Dördüncüsü – KGS 1-2 KKTC Beşincisi

12- KRAL MEHMET DİKER
KGS 1-2 Girne Üçüncüsü – KGS 1-2 KKTC Beşincisi

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.