DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KIBRIS Barçın: Kandır evladı da bölme istesin!

KIBRIS
                                        Barçın: Kandır evladı da bölme istesin!
31.08.2023 18:24
15
A+
A-

[ad_1]

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın, Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın açıklamasına toplumsal medya hesabı üstünden cevap verdi. 

CTP’li vekil Barçın, “Saat 23:14’te Eğitim Bakanlığı, yapmış olduğum paylaşım sonrası fotoğraftaki açıklamayı yapmıştır. Keşke okullarımızın tamiratı noktasında da aynı hızda davranabilseydiler fakat şimdi mevzumuz bu değil doğal ki” dedi. 

Barçın, “Bakanlık 761 bin 5 TL’nin Türkiye’de düzenlenen okul sporları müsabakalarına katılan okul takımlarımızın tayyare bileti, konaklama vb. giderlerinin karşılanması için aktarıldığını ifade etmiştir. Spora kaynak ayırmaya kimsenin karşı olduğu yoktur. Sadece bilmekteyiz ki Eğitim Bakanlığı idrak yaratma noktasında tam bir derin devlet mantığı ile oldukça iyi iş koşturmacasındadır ve bu izahat da bunun en tipik bir örneğidir” ifadelerini kullandı. 

Barçın, açıklamasına şu şekilde devam etti:

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.