DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ÜVEY KIZININ KARŞISINDA MASTÜRBASYON YAPTI

ÜVEY KIZININ KARŞISINDA MASTÜRBASYON YAPTI
11.08.2023 23:05
1
A+
A-

Mahkemede yeminli şahadet veren polis çavuşu Mustafa Mahan, olguları aktardı.

Polis çavuşu Mahan, huzurda bulunan zanlının, 2021 ve 2023 yılları aralığında Lefkoşa ve Güzelyurt’ta ikinci evliliğinden şuan 12 yaşlarında olan üvey kızları M.K. ve G. K’ye karşı çocuğun cinsel istismarı, cinsel hücum, cinsel rahatsızlık suçlarına methaldar bulunduğunu belirtti.

Polis, olayın polisin bilgisine 23 Temmuz 2023 tarihinde geldiğini ve alınan şikâyet üstüne soruşturma başlatıldığını söylemiş oldu.

Polis, G.K.’nin sorun ile ilgili olarak ilk şikayetini kız kardeşi olan M. K.’ye yaptığını belirtti.

Polis, G.K.’nin ifadesinin toplumsal hizmetler uzmanı eşliğinde alındığını söylemiş oldu.

Polis, zanlının 24 Temmuz’da Metehan Kara Sınır Kapısı’ndan çıkış yapmak üzereyken tutuklandığını söylemiş oldu.

Polis çavuşu Mahan, G.K.’nin ifadesinde üvey babasının whatsapptan kendisine “bir kere beraber olalım, korkma” şeklinde bildiri attığını söylediğini aktardı.

Mahan, bu mesajın tespiti için zanlıya ilişik 5 tane cep telefonu ile 3 tane ses ve video kayıt aletinin incelendiğini dile getirdi.

Mahan, ses ve video kayıt cihazında meydana getirilen incelemede zanlının, eşi ve üvey kızları evdeyken, 12 yaşındaki G.K.’ye temas etmeden sadece ona karşı mastürbasyon yapmış olduğu anların görüntüsünün tespit edildiğini deklare etti.

Polis, zanlının bu kaydı yapmak için düzenek kurduğunu dile getirdi.

Mahan, videoyla ilgili G.K.’den ifade alındığını, kız çocuğunun zanlıyı o esnada gördüğünü sadece korkmuş olduğu için annesine söylemediğini anlattığımı deklare etti.

Polis çavuşu Mahan, zanlının ise videoyla ilgili açıklama veremediğini söylemiş oldu.

Polis, zanlının ek olarak odasında uyur vaziyette olan 12 yaşındaki kızın cinsel organına eşofmanın üstünden dokunarak, okşadığına dair de yakınma yapıldığını, bu detayın da araştırıldığını dile getirdi. 

Polis çavuşu Mustafa Mahan, öte taraftan zanlının üvey kızı G.K.’nin polise gitmeden ilkin bir kağıda not yazıp annesine verdiğini, bu notu bulmak için araştırma yaptıklarını deklare etti.

Polis, zanlının Temmuz ayı içinde eşini de ciddi şekilde darp ettiğini, ek olarak zanlının üvey kızı M.K.’nin de Güzelyurt’ta polise giderek, üvey babasının göğüslerini okşayarak cinsel tacizde bulunduğuna dair ifade verdiğini kaydetti.

Polis, mağdur kızların ve annenin korumaya alındığını belirtti.

Mahan, kurduğu 3 kişilik ekiple derin bir soruşturma yürüttüğünü belirterek, zanlının Sulh Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde kontrolden geçirildiğini ve ceza-i ehliyeti olduğuna dair rapor alındığını ve G.K.’nin de tabip kontrolünde geçirildiğini söylemiş oldu. 

Polis çavuşu Mahan, Güzelyurt ve Lefkoşa’da eş zamanlı soruşturma yürütüldüğünü, zanlıyla ilişik 5 cep telefonu ile 3 tane kayıt aletinin incelemesinin sürdüğünü söylemiş oldu.

Polis, zanlının özgür kalması halinde alınacak ifadelere ve tanıklara tesir etmesi kuvvetle olası olduğundan 7 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 7 gün tutuklu kalmasına komut verdi.  (KAMALI HABER)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.