DOLAR
32,3038
EURO
34,8259
ALTIN
2.413,91
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Polisiye haberler…!! İskele ve Kuzucuk’ta tüp gaz hırsızlığı – iskele haber

Polisiye haberler…!! İskele ve Kuzucuk’ta tüp gaz hırsızlığı – iskele haber
18.10.2023 13:45
7
A+
A-

[ad_1]

Gazimağusa’da bir apartman dairesinin, A.G.M.A.(E-22) tarafınca düzmece satış vekaletnamesiyle satılması mevzusunda yürütülen ileri soruşturmada, meseleyle bağlantısı tespit edilen M.F.Ç. (K-63) tutuklandı.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye nazaran, vaka 22 Ağustos tarihinde meydana geldi.

-İskele ve Kuzucuk’ta tüp gaz hırsızlığı

İskele ve Kuzucuk’ta bulunan iki ayrı ilişkin ikametgahın bahçesinden 5 ev tipi tüp gaz çalınmasıyla ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede tutuklu bulunan zanlı E.K.(E-43) ve Z.K.’nin (E-28) İskele ve Aygün’de bulunan üç ayrı ikametgahın bahçesine de izinsiz girerek, 8 ev tipi tüp gazı da çaldıkları tespit edildi.

-İskele’de odun kesme makinesi çaldı

GAÜ 38.inci Akademik yıl açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar yapacak

GAÜ 38.inci Bilimsel niteliği olan yıl açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar meydana getirecek

İskele’de 15-16 Ekim tarihleri içinde, bir evin bahçesine izinsiz girerek, bir odun kesme makinesi çalan S.İ. (62) tutuklandı.

Vakayla ilgili soruşturma sürüyor.

-Demirhan’da marketten hırsızlık icra eden bir şahıs tutuklandı

Demirhan’da etkinlik gösteren bir süpermarkete alan kişi olarak giden kişi tarafınca, kozmetik reyonunda satışa sunulan çeşitli markalarda toplam 642,30 TL tutarındaki kozmetik ürünleri çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üstüne, yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen R.S.(E-39) tespit edilerek tutuklandı.

-Güzelyurt’ta bir kafe ve kahvehanede kumar

Güzelyurt’ta dün meydana getirilen asayiş ve trafik denetimlerinde bir kafe ve kahvehanede para karşılığı kumar oynayan ve oynatılmasına müsaade eden 12 şahıs hakkında yasal işlem yapılmış oldu.

Polis, S.Y. (E-67), H.T. (E-51), A.D. (E-50) Y.S. (E-43), K.T. (E-54), B.D. (E-55), B.K. (E-58), E.E. (E-65), E.K. (E-55) ve S.Y.’nin (E-39) para karşılığı kumar oynadığı, K.Y. (E-46) ile M.K.’nin ise (E-47) kumar oynanmasına müsaade etmiş olduğu tespit edildi.

-Gemikonağı’nda bir araçta kanunsuz golf sopası

Gemikonağı’nda, polis tarafınca meydana getirilen asayiş ve trafik denetimleri esnasında denetim maksatlı durdurulan O.J.T.’nin (E-36) kullanımındaki araçta meydana getirilen aramada, kanunsuz olarak tutum edilen tecavüz-i alet (golf sopası) tespit edilerek emare olarak alındı.

Dün saat 21.30 sıralarında meydana gelen vaka sonrasında bahse mevzu kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

-Girne’de içki ruhsatsız alkol satan bir restoran işletmecisi hakkında işlem başlatıldı

Girne’de polis tarafınca meydana getirilen asayiş ve trafik denetimleri kapsamında eğlence mekanlarında meydana getirilen kontrollerde bir restoranın yetkili makamdan alınmış alkollü içki satış ruhsatı olmadığı halde izinsiz alkollü içki tutum edip satışa sunmuş olduğu tespit edildi.

Dün 23.30 sıralarında meydana gelen vaka sonrası bahse mevzu işyeri işletmecisi K.O.(K-21) aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

-Araçtan yola çöp atan şahsa para cezası

Lefke’de devriye icra eden polis ekibi, tarafınca, M.M.A.’nın (E-24) kullanımındaki araçtan yola çöp attığı tespit edildi.

Dün 14.30 sıralarında meydana gelen vaka sonrası Çevre Dairesi ekipleri tarafınca bahse mevzu şahsa para cezası kesildi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.