DOLAR
32,2672
EURO
34,8161
ALTIN
2.414,51
BIST
10.291,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Polisten Lefkoşa, İskele ve Girne’de denetimler – iskele haber

Polisten Lefkoşa, İskele ve Girne’de denetimler – iskele haber
20.09.2023 14:55
1
A+
A-

[ad_1]

Lefkoşa, İskele ve Girne’de trafik ekipleri tarafınca meydana getirilen denetimlerde toplam 640 vasıta sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı, 78 vasıta ise trafikten men edildi. Trafik suçları içinde “süratli vasıta kullanmak” başı çekerken, “seyir halindeyken cep telefonu kullanmak” ikinci sırada yer aldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan meydana getirilen açıklamaya nazaran, dün 20.00–00.00 saatleri içinde Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlüklerinin mesuliyet sahasında, eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri; Girne polisi ise kendi mesuliyet sahasında trafik denetimi yapmış oldu.

-Lefkoşa’da ikamet izinsiz 5 şahıs tutuklandı

Lefkoşa’daki denetimlerde alkollü içki satışı meydana getirilen bölgeler, eğlence mekanları, gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunmuş olduğu bölgeler denetim edildi ve ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde ikamet izinsiz olarak kalmış olduğu tespit edilen toplam 5 şahıs tutuklandı. Ek olarak, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 32 şahıs tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Lefkoşa’daki trafik denetimlerinde ise, toplam 1235 vasıta sürücüsü denetim edildi. Denetimlerde, 96’sı yasal hız sınırının üstünde süratli vasıta kullanmak, 2’si alkollü içki tesiri altında vasıta kullanmak olmak, 3’ü sürüş ehliyetsiz vasıta kullanmak, 67’si trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak olmak suretiyle toplam 364 vasıta sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 57 vasıta trafikten men edildi.

-İskele

İskele’deki denetimler kapsamında da halkın yoğun olarak bulunmuş olduğu bölgeler ve eğlence mekanları denetim edildi sadece herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanelerde meydana getirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 şahıs tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Manga: “Meclis'i Adaletin Erken Tecellisi İçin Üzerine Düşen Yasama Görevini Yerine Getirmeye Davet Ediyoruz”

Manga: “Meclis’i Adaletin Erken Tecellisi İçin Üstüne Düşen Yasama Görevini Yerine Getirmeye Çağrı Ediyoruz”

İskele trafik ekipleri tarafınca meydana getirilen denetimlerde toplam 960 vasıta sürücüsü denetim edildi. Denetimlerde, 1’i alkollü içki tesiri altında vasıta kullanmak, 86’sı yasal hız sınırının üstünde süratli vasıta kullanmak, 16’sı trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak olmak suretiyle, toplam 156 vasıta sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 9 vasıta ise trafikten men edildi.

-Girne

Ek olarak Girne’de, trafik ekiplerince meydana getirilen denetimler sonucu, toplam 648 vasıta sürücüsü denetim edildi ve 6’sı alkollü içki tesiri altında vasıta kullanmak, 1’i sürüş ehliyetsiz vasıta kullanmak, 64’ü yasal hız sınırının üstünde süratli vasıta kullanmak, 12’si trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak olmak suretiyle, toplam 120 vasıta sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. Girne’de 12 vasıta ise trafikten men edildi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.