DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

İskele Belediyesi yaz etkinlikleri sonlandı

İskele Belediyesi yaz etkinlikleri sonlandı
18.09.2023 11:16
1
A+
A-

[ad_1]

İskele Belediyesi’nin bu yıl 7-12 yaş arası ufaklıklara yönelik 31 Temmuz-8 Eylül tarihleri içinde düzenlemiş olduğu Yaz Etkinlikleri sonlandı. Haftanın her günü, ayrı bir kursun yer almış olduğu etkinliğe katılan çocuklar hem eğlendi hem de eğlenirken yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşadı.  Etkinliğin sonunda ise kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklar, ilkin kültür gezisi yaptılar sonrasında da sertifika ile taçlandırıldılar. İskele AKM’de düzenlenen sertifika töreni öncesinde ise çocuklar İskele Belediyesi Kültür Evi önünde kendileri için hazırlanan oyun sokağında keyifli bigün geçirdiler. Evlatları bu keyifli ve hususi günlerinde İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, Meclis Üyeleri Ahmet Orun ile Sefa Kurukafa’nın yanı sıra İskele Belediyesi Kültür&Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı Hasret Kadirağa ile MasterChef 2020 sezonu yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz, yalnız bırakmadılar.

ÇOCUKLAR, DÜZENLENENEN KURSLARDA HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Her günü dolu dolu geçen, eğlenirken öğrenen çocuklar, İskele Belediyesi Yaz Etkinliklerinin kapanışını ise 14 Eylül Perşembe günü gittikleri Gazimağusa’da kültür gezisi ile yaptılar. Burada, Kapalı Maraş ve Suriçi’ni refakatçileri ve eğitmeleri eşliğinde ziyaret eden ufaklıklara gezdikleri yerlerle ilgili detayları İskele Belediyesi Kültür&Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı Hasret Kadirağa verdi. Yeni bölgeler keşfetmenin mutluluğunu yaşayan evlatların heyecanı görülmeye değerdi.

[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.