DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Island Green Construction’ın yeşil ve maviyi buluşturduğu projesi: Green & Blue

Island Green Construction’ın yeşil ve maviyi buluşturduğu projesi: Green & Blue
18.09.2023 11:01
2
A+
A-

Şimal Kıbrıs konut projelerine bir yenisi daha eklendi. Island Green Construction yeşili ve maviyi bir araya getiriyor. Projenin bilgileri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyelerinden Island Green Construction, Yeni Erenköy’deki ikinci projesi Green & Blue projesiyle sizi Akdeniz’in en güzel kumsallarına komşu olmaya çağrı ediyor. 

Daha ilkin gene aynı bölgede olan Yalusa Homes projesinde başarıya ulaşmış bir grafik yakalayan Island Green Construction, ikinci projesi için gene Dipkarpaz bölgesi Yeni Erenköy’ü tercih etti. 

Mimarisi ve lokasyonu ile benzersiz bir proje olan Green & Blue,  27 tane konut ve 4 değişik ev tipinden oluşuyor.  

Yeni Erenköy’de yer edinen projede; 14 tane 2+1 müstakil ve 13 tane 1+1 apartman tipi konut bulunuyor.  

Tabiat dostu olan Island Green Construction, tabiat ile lüks yaşamı bir araya getirmiş olduğu bu projede, Pool-bar’ı, tenis, basketbol sahaları ve aktivite alanları ile evinizden bir adım ötede size birçok hobinizi gerçekleştirme imkânı sunuyor. 

Green & Blue Konut Projesi Hakkında 

Proje Yenierenköy’de 8.724 m2 alan üstüne 27 tane konut ve 4 değişik ev tipinden oluşuyor. 10 tane 2+1 müstakil tipi SUNSET VILLAS, 3 tane 1+1 apartman tipi SUN VALLEY BLOK, 4 tane 2+1 müstakil tipi SUN SEIZE VILLAS ve gene 10 tane 1+1 apartman tipi SUNRISE BLOK, 4 değişik ev tipinden oluşacak şekilde tasarlandı.  

Evlerin konumu, doğu, batı ve şimal cepheli olup, deniz dağ ve yeşil arazi manzaraya haiz.                                                             

Sunset Villas ve Sunseıze Blok 

2+1 müstakil 

Sunset Villa’s seçeneğinde açık garaj ve yarı açık pergola teras bulunurken, Sunseize Blok seçeneğinde ise yarı açık garaj ve pergola teras bulunuyor. 

Geniş bahçe alanı, ortak yeşil bahçe ve havuz bulunan müstakillerde, teras katında barbekü yapabileceğiniz alan ve mini mutfak da mevcut.  

Hususi tasarım taş kaplama duvarlara haiz konut tipinde şömine ve tüm yatak odalarında rahatça kullanabileceğiniz gömme dolaplar var.  

Ek olarak site 7/24 {güvenlik kamerası} ile sizi güvende hissettirecek bir ortam sunuyor. 

Tercihe gore blok müstakile merkezi ısıtma, seramik ve parke seçenekleri ile mutfak dolabı renk seçeneği sunan proje, villa tipi müstakilde de bu seçeneklerin yanı sıra konutu 3+1’e çevirme ve isteğe gore hususi havuz imkânı da var. 

Sun Valley Blok ve Sunrise Blok 

1+1 Apartman tipi 

Zemin kat ve birinci kat seçeneği bulunan apartman tipi blokta Sun Valley tercihinde yatak odalarında balkon, Sunrise Blok’ta ise yatak odalarında teras bulunuyor. Ek olarak Sun Valley blokta şömine de var. 

Blokların zemin katında bahçe alanı bulunurken, birinci katında ise teras kat BBQ ve mini mutfak bulunuyor.  

Ortak yeşil bahçe ve havuz bulunan blokların ahşap görünümlü metal döşem ızgaraları, zeminde yarı açık teras, traverten merdiven ve teras kenarlıkları, klima alt yapısı, tasarım taş kaplama duvarlar, açık oturum iç kapılar ve massive giriş kapıları konutun öteki özelliklerinden. 

Konutların tüm yatak odalarında gömme dolap, çift camlı alüminyum pencere ve balkon kapıları, merkezi yer altına gömme su tankı, ferforje merdiven ve çatı teras korkulukları ve elektrikli su ısıtıcısı bulunuyor. 

İsteğe gore; merkezi ısıtma sistemi, seramik ve parke seçenekleri ile mutfak dolaplarının rengini kendiniz seçebiliyorsunuz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.