DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

KKTC emlak acentesi C21 Island’da eğitim programı!

KKTC emlak acentesi C21 Island’da eğitim programı!
11.11.2023 00:23
3
A+
A-

KKTC emlak sektörünün yeni emlak markası C21 Island oldukça iddialı. Kuvvetli ekibiyle süratli başlangıç icra eden acente, eğitimlere büyük ehemmiyet veriyor.

Sektöre süratli girdi, kuvvetli isimlerle iddialı bir başlangıç yapmış oldu.

KKTC emlak sektörünün en yeni franchise emlak acentelerinden C21 Island, 2019’un dikkat çekenlerinden.

Brokerlığını Kağan Semavi’nin yapmış olduğu C21, sektörün tecrübeli isimlerini ekibe kattı, varlıklı bir portföyle yarışa katıldı.

Başta Girne olmak suretiyle, KKTC’nin birçok bölgesinde yatırımlık ve oturumluk lüks fırsatlar sunan C21 Island, eğitime de büyük ehemmiyet veriyor.

Şirket bilhassa 2019’un son ayını eğitime ayırdı.

Satış tekniklerinden satın alan ilişkilerine, sektörel verilerden yazışma yönetimine kadar birçok başlıkta ustalaşmış eğitim programları vardı.

Şimal Kıbrıs’ın SWOT Analizi; kuvvetli alanları, zayıf alanları, fırsatları ve tehdit alanları, bireysel yerine ekip halinde emek harcama, satın alan ile doğru yazışma, izahat, kıymet verme, onay alma ve daha fazlası üstüne kuram ve ergonomik emekleri yapılmış oldu.

Satın alan ile konuşurken sayıları doğru kullanabilme, taşınmaz malın özelliklerine bakılırsa doğru fiyat alabilme ve ikna edebilme, tesir alanları ve bilgileri ile ilgili bilgiler arkasından günümüzün en kuvvetli ulaşım ve reklam alanı olan toplumsal medya ağlarından LinkedIn platformunu acente olarak doğru kullanabilme, kampanyaları doğru izleyebilme ve çarpıcı söz geliştirmeleri mevzularına da danışmanlar tarafınca dikkatle dinlendi.

Hususi eğitimciler tarafınca tasarlanan program, interaktif katılımla başarı göstermiş sonuçlar aldı.

C21 Island 2020 senesinde da eğitim programına yoğunluk vermeye devam edecek.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.