DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Aderans Construction My House Templos Projesinde Son Villa

Aderans Construction My House Templos Projesinde Son Villa
18.09.2023 18:08
4
A+
A-

Girne’nin nezih bölgesi Zeytinlik’te yaşamak ister misiniz? My House Templos projesinde artık son villa yeni sahibini arıyor. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.

Şimal Kıbrıs’ın yatırım ve yaşam merkezi Girne’de villa arayanlar için hususi bir fırsat var. Bir yanda dağ manzarası, öteki yanda benzeri olmayan Akdeniz manzarası ile Zeytinlik bölgesine konumlanan My House Templos’ta son fırsat… 

My House Templos projesi, 2014 yılından beri Şimal Kıbrıs’ta başarı göstermiş projeleri hayata geçiren Aderans Construction imzası taşıyor.

Mimarisi ve konumu ile dikkat çeken projede şirket başarı göstermiş bir satış grafiği sergiledi. 

Lüks villa projesinde artık son daire. 

Girne’nin tercih edilen lokasyonlarından Zeytinlik’te inşa edilen proje, sizi şehrin kalabalığından uzaklaştırdığı şeklinde, çevre yoluna da yakın. Kısaca şehre bir yol mesafe uzaklığınızda. 

Bu benzeri olmayan projedeki villalar 4+1’den oluşuyor ve 260 m2 yaşam alanıyla ferah bir yaşam sürme fırsatı sunuyor.  

Eğer siz de bu şekilde bir hayata kapılarınızı açmak istiyorsanız süratli olun. Son villa kısa süre sonrasında sahibine kavuşacak. Kim bilir bu talihli şahıs siz olabilirsiniz.  

Detaylar için Kıbrıs Emlak Merkezi’ni takip edebilirsiniz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: My House Templos, aderans constructionEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.