DOLAR
32,2810
EURO
35,0340
ALTIN
2.480,70
BIST
10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Near East Bank Sigortacılık Birimi Müdür Yardımcısı Alper Uzun Hesaplı Sıhhat Sigortası’nı söyledi

Near East Bank Sigortacılık Birimi Müdür Yardımcısı Alper Uzun Hesaplı Sıhhat Sigortası’nı söyledi
02.10.2023 17:47
10
A+
A-

İhtiyaç kredisi kullanana, sıhhat sigortası armağan. Near East Bank Sigortacılık Birimi Müdür Yardımcısı Alper Uzun Hesaplı Sıhhat Sigortası’nı söyledi

alper uzun kıbrıs

Near East Bank Sigortacılık Birimi Müdür Yardımcısı Alper Uzun Hesaplı Sıhhat Sigortası’nı söyledi

Near East Bank, finansal olarak birçok avantaj elde eden alternatifli ürünler hazırlayarak, müşterilerin değişen gereksinimlerine çözümler sunmakta ve geliştirdiği yeniliklerle birlikte hizmet standardını günden günde arttırmaktadır. Her yıl, bireysel, ticari ve hususi bankacılığa sunmuş olduğu hizmetlere ehemmiyet göstererek gerek kişi gerekse işletmelerin gereksinimlerine yönelik birçok kampanya hazırlayan Near East Bank, Eylül 2020’de başlatmış olduğu İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla son dönemde en oldukça ilgi gören ve müşterilerin yoğun talebi ile karşılaşmış olduğu kampanyayı sürdürüyor.

Hesaplı Sıhhat Sigortası hediyeli bu kampanyanın en mühim özelliği ise bireysel gerekseme kredisi alan müşterilerine sıhhat harcamalarında kazandırma fırsatı vermesi. 25.000 TL ve üstü İhtiyaç Kredisi sahiplerine armağan edilen, 20.000 TL’ye kadar yatarak tedavi teminatlı Hesaplı Sıhhat Sigortası, müşterilere sağlıkla ilgili acil durumlarda oluşabilecek ağır maliyetlere karşı güvence sağlayarak, yurt içi anlaşmalı ve anlaşmasız tüm kurumlar ile yurt haricinde da güvence limitleri kapsamında sıhhat giderlerini karşılamalarına olanak sağlıyor.

Müşterilerinin kaliteli sıhhat hizmetini almasına bilhassa ehemmiyet veren Near East Bank, bununla birlikte bu kampanya ile devletimizde sıhhat sigortası bilincini arttırmak ve sigortanın öneminin altını çizmek amacıyla mühim bir misyon edinerek bu kampanyayı sürdürmektedir.

Near East Bank Pazarlama ve Ürün Geliştirme Birimi ile Sigortacılık Birimi tarafınca ortak ekip emek harcaması yapılarak hazırlanan Hesaplı Sıhhat Sigortası hediyeli İhtiyaç Kredisi kampanyası, müşterileri finansal açıdan korumak ve itimat duymalarını sağlamanın yanı sıra sıhhat harcamalarına yönelik gereksinimlerine acil çözüm sunması açısından müşterilerden yoğun talep almaya devam ediyor.

Bu kampanya ile sigortalanan müşterilerden sevinç açısından pozitif yönde geri dönüşler alan Near East Bank, Ekim 2020 tarihinde başlatmış olduğu Yeni Yıl Kredi kampanyasında da, benzer şekilde 25.000 TL ve üstü kredi talep eden tüm müşterilerine Hesaplı Sıhhat Sigortası’nı armağan etmişti.

Müşteriler için mühim bir avantaj sağlayarak alışkanlık haline gelen ve 25.000 TL ve üstü İhtiyaç Kredisi sahibi tüm müşterilerilere sunulan Hesaplı Sıhhat Sigortası, kampanyaya dahil edilmiş olduğu 2020 yılından 2021 yılının sonuna kadar, pandemi dolayısı ile verilmeye devam edecek. Bugüne dek toplam 500’ün üstünde sıhhat sigortası armağan edildi ve yıl sonuna kadar bu sayının mühim aşama artması beklenmekte.

Near East Bank Sigortacılık Birimi Müdür Yardımcısı Alper Uzun mevzu hakkında şunları dile getirdi;

“Sıkıntılı piyasa koşullarına karşın, alan kişi odaklı hizmet anlayışımızla ve hızla gelişen teknolojinin sağlayacağı en iyi imkanları onları sunmak için çalışan bir banka olarak, müşterilerimiz için avantajlar sunmaya ve ihtiyaçlarının yanında sağlıklarını da düşündüğümüzü önemle vurgulamak isterim. Bu anlayış ile Bankamızca İhtiyaç Kredisi alan müşterilerimize Hesaplı Sıhhat Sigortası armağan ederek, kredi ürününe dahil ettiğimiz bir pozitif yanları onlara sağlamak istedik. Ek olarak bu pozitif yanları bir alışkanlığa dönüştürerek, her Near East Banklı’nın devletimizde kaliteli sıhhat hizmeti almasının önünü açmış olduk.” dedi.

Kişiye hususi ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile daima müşterinin yanında bulunduğunun altını çizen Near East Bank, cebe uygun kredi seçenekleri sunmaya, acil nakit gereksinimleri için uygun faiz oranlı ve uzun vadeli tüketici kredilerine katmış olduğu avantajlar ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.