DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 senesinde yapılacak yeni projelerin müjdesini verdi.

Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 senesinde yapılacak yeni projelerin müjdesini verdi.
05.11.2023 10:18
2
A+
A-

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe birçok ilke imza atıyorlar ve yatırımcılarına birçok alternatif sunuyorlar. Noyanlar Firmalar Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 senesinde yeni yol haritalarından bahsetti. İşte detaylar.

Kıbrıs inşaat sektörünün güvenilir ve kuvvetli markası Noyanlar Group of Companies Kıbrıs’a kıymet katmaya ve adamızı tanıtmaya devam ediyor.

2019 yılını değişik ülkelerde ofisler açarak, Noyanlar ailesini genişleterek ve gezim alanındaki ses getiren yatırımlarıyla tamamladı Noyanlar.

Ek olarak 2020 senesinde yeni projelerin de müjdesini verdi Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan.

İşte Zarif Hanım ile Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için yaptığımız röportaj..

Noyanlar Group of Companies neler yapıyor?

Noyanlar Group of Companies şirketimiz ilk olarak kuvvetli bir aile şirketi olup, inşaat sektöründe birçok projelere, büyük site projelerine imza atarken, bir taraftan da turizme ciddi şekilde adımlar atmaya başladı.

500’e yakın yeni kiralık daireler konseptiyle birçok yenilikler yapmayı başardık. Bunun yanında vasıta kiralama, restoran & kafe işletmeciliği, ve müteahhitlik projeleriyle de etkinlik gösteriyoruz. Bununla beraber 1000’e yakın müstakil konut projelerini yatırımcılarına teslim ettik.

2019 yılı firmanız açısından iyi mi geçti?

2019 senesinde firmamız sektörde oldukça güzel başarılara imza attı. Bünyesinde mevcutta bulunan yurtdışı ofisleri ile beraber birkaç ülkede daha yeni ofislerin devreye girdi. Güzel projelere ve yeni yatırımcılara ulaşmayı başardı.

Toplamda 10 değişik ülkede birçok seminerlere imza atıp Noyanlar ailesine birçok yeni aileler kazandırmayı başardık.

950 konutluk Royalsun projesini tamamlayıp ev sahiplerine sunmanın gururunu yaşadık 2019 senesinde. Royal caddeyi İskele Longbeach bölgesinde hayata geçirerek yatırımcılarımıza ve bölgeye yenilikler kattık.

Kafesi, sports barı, marketi, kuaförü, eczanesi, güzellik salonu, kasabı ve bu yıl ek olarak Kinder Garden’ında eklenmesi ile yatırımcılarına temel gereksinim ve toplumsal aktivite anlamında kaliteli bir yaşam alanı oluşturmayı başardık.

2020 yılı beklentileriniz ne yönde?

2020 beklentilerinde bilhassa emirnamenin halen netleşmemesi inşaat sektöründe bir belirsizliğe sebep olmuştur, bunun tamamı ile bu yıl çözülüp her insanın önünü ve geleceğini sıhhatli planlaması gerektiğine inanıyorum. 2020’de gene bizi bekleyen 10’a yakın seminere ve birçok fuara, yurt dışı partnelerimizle beraber katılımlarımız olacaktır.

2020 yılı içinde yeni projeleriniz var mı?

Her yeni yıl demek Noyanlar Group için yeni projeler yeni imzalar anlamına gelir. İki değişik büyük projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bizi takipte kalınca…

Sektörünüzün daha da iyileşmesi amacıyla yeni yıl için önerileriniz neler?

Bölgemizin ( İskele Long Beach) bir an ilkin alt yapı eksikliklerinin giderilmesi ve hızlıca bayındır planının tamamlanıp neticelenmesi ile inşaat sektörünün önünü hızlıca açılacağına ve netleşeceğine inanıyorum. Aslına bakarsanız tanınmamış bir ada olup bir de belirsizliklerle yarına bakmak yatırımcılarımıza güvensizlik oluşturacağı kanaatindeyim, itimat her şeydir.

Yatırımcılara mesajınız nedir?

Yatırımcılara en büyük mesajım Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olan güzel adamızı, ağızdan ağıza kulaktan dolma bilgilerle değil bire bir gelip bizlerle beraber burada kendilerinin tanımalarını öneriyorum.

Hızla gelişen adamızın yatırıma ne kadar açık bulunduğunu, her yıl emlak konut taleplerinin iyi mi arttığını kendilerinin gelip görmelerini öneriyorum.

Sezmek, yaşamak ve idrak etmek bambaşka bir şey, ister dinlence ister yatırım adına en uygun adres olan adamıza, yurt içinden ve yurt dışından gelen tüm yatırımcılarımızın kendilerine uygun gayrimenkul sunumlarını ve bütçelerine hususi ödeme planlarını görmeleri adına kendilerine Noyanlar Group olarak davette bulunmak isterim.

Adamız anlatılmaz yaşanır.

Kıbrıs Emlak Merkezi için düşünceleriniz neler?

Kıbrıs Emlak Merkezine ilk olarak koskoca bir özür borçluyum bugüne dek yoğunluklar sebebiyle programınızla fazla ilgilenemedim, vakit ayıramadığım için Özge hanım ve Atıl beye özür borçluyum. Beni ve firmamı hiçbir vakit dikkatsizlik etmeyen ve kıymet veren Özge hanıma fazlaca teşekkür ederim. Ilk olarak Kıbrıs Emlak Merkezi fazlaca ciddi bir merkez olup burada emlak ve inşaat sektöründe olan her kuruluşun yer alması önerisindeyim, Kıbrıs Emlak Merkezi fazlaca güzel projelere imza atıyor. Bizleri birçok yatırımcıya kendimizi tanıtma fırsatı veriyor.

Teşekkürler…

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: zarif noyan, noyanlar group of companiesEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.