DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Noyanlar’dan İskele ve Şimal Kıbrıs Tanıtımına Hususi Klip

Noyanlar’dan İskele ve Şimal Kıbrıs Tanıtımına Hususi Klip
30.09.2023 05:20
1
A+
A-

Şimal Kıbrıs ve İskele’nin güzellikleri, hususi bir klibe mevzu oldu. Noyanlar Firmalar Grubu ev sahipliğinde çekilen klip, şimdiden büyük ilgi görüyor.

Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti senelerdir yabancı yatırımcıya ev sahipliği yapıyor. Forbes dergisinin ‘kazançlı yatırım tavsiyesi’ ise bu talebi daha da arttırdı. Listenin zirvesinde yer edinen İskele bölgesi, global alıcıların en merak etmiş olduğu ve araştırmış olduğu Şimal Kıbrıs şehri.

Konut projeleri ve kurduğu global yatırımcı ağıyla İskele şehrinin gelişiminde büyük hisse sahibi olan Kıbrıs inşaat şirketi Noyanlar, global pazarda tanıtıma devam ediyor.

Hem ülkeyi, hem İskele’yi, hem Noyanlar markasının anlatıldığı yeni bir klip hazırlandı.

Meşhur rapçiler Sattar, Miss Jamba ve Dr. Sticky tarafınca, Noyanlar sponsorluğunda hazırlanan klibin adı On Me.

Klibin senaryosuna nazaran değişik ülkelerde yaşayan ve birbirini özleyen 5 dost yaz tatilini geçirmek için Şimal Kıbrıs’a gelmeye karar veriyor.

Ercan Havalimanı’na inen misafirler, Noyanlar Group ekibi tarafınca karşılanıyorlar.

Arkasından İskele’nin gözdesi, Noyanlar Group projelerinden Four Seasons Life’da bulunan villalarına geçiyorlar.

320 gün denize girme fırsatı sunan Long Beach’te doyasıya eğlenen dostlar su sporları ile Akdeniz’in tadını çıkarıyorlar.

Klibin içinde Royal Sun sitesi de var, denize sıfır Mackenzi Bay Restauran’tın benzeri olmayan atmosferi de… Gecenin finali ise Royal Life Sports barında…

Klibin sloganı: Kıbrıs’ın kalbi İskele Long Beach’deyiz. Sen neredesin?

Hem müzisyenlerin, hem de Noyanlar’ın Youtube kanalından paylaşmış olduğu ve Şimal Kıbrıs’ın benzeri olmayan güzelliklerinin yansıtıldığı klip, şimdiden büyük ilgi görüyor.

 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

TIKLA / İZLE 

 

En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.