DOLAR
32,2391
EURO
35,1138
ALTIN
2.508,58
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Şimal Kıbrıs’ta Satışta Olan 5 Yeni Konut Projesi

Şimal Kıbrıs’ta Satışta Olan 5 Yeni Konut Projesi
25.09.2023 18:58
6
A+
A-

Şimal Kıbrıs’ın lüks konut projelerini mi inceliyorsunuz? Kıbrıs Emlak Merkezi’nde dikkat çeken 5 yeni projeyi ve özelliklerini sizler için yazdık.

Şimal Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlerin sayısı günden güne artıyor. 

Şimal Kıbrıs’taki emlak ilanları ve konut projelerini inceleyenler için yeni fırsatlar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde. KEM’de incelenen ve öne çıkan 5 yeni konut projesini paylaşıyoruz sizinle. 

Bunlardan ilki Emerald Villas Tuzla… Northernland Construction imzalı villa projesi, Gazimağusa’nın Tuzla bölgesinde inşa edilecek. Şimdiden yoğun talep topluyor. 

Island Green Construction konut projesi Yalusa Homes 6 değişik konut tipinden oluşuyor. Proje konumu, uygun tutarları ve cazip ödeme kolaylıklarıyla alıcıya kolaylık sunuyor. 

Girne Esentepe’nin lüks projesi Cove Village ayrıcalıklı bir seçenek. Denize sıfır projenin kendine ilişik marinası bile var. Baştaşlar İnşaat konut projesi Cove Village yabancı yatırımcıların gözdesi. 

My House Templos ise Girne’nin merkezinde lüks bir seçenek. Zeytinlik bölgesinde konumlanan havuzlu villalar, Aderans Construction’ın prestijli projelerinden biri. 

Locus Edremit de Girne’de villa arayanlar için hususi bir fırsat. 4 yatak odalı ve hususi havuzlu villalar, merkezi konumu ve asırlık zeytin ağaçları ile öne çıkıyor. Anadolu Development projesi Locus Edremit’in denize mesafesi ise bir tek 350 metre. 

  • Tüm bu projeleri ve daha fazlasını Kıbrıs Emlak Merkezi’ndeki konut projeleri kategorisinden inceleyebilir, haberleri ve gelişimleri yakından takip edebilirsiniz. 

    Bizlerden size tavsiye, araştırmadan yatırım sonucu vermeyin. 

    KIBRIS EMLAK MERKEZİ

    En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.