DOLAR
32,2702
EURO
35,0972
ALTIN
2.471,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Hasan Sungur bir kez daha Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı

Hasan Sungur bir kez daha Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı
03.10.2023 19:14
6
A+
A-

Kıbrıs emlak sektöründe seçim heyecanı vardı. Hasan Sungur bir kez daha Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı oldu. İşte detaylar.

hasan sungur

Hasan Sungur bir kez daha Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği’nde seçim vardı.

Senelerdir birliği yöneten Hasan Sungur, tek aday olarak katıldı seçime.

Ve oylama sonunda, oybirliği ile tekrardan Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı seçildi.

Pandemi tedbirleri ile gerçekleşen genel kurulda gündem iktisat ve emlakçıların yaşamış olduğu sorunlardı.

Başkan Hasan Sungur çift pcr ile kapıların açılması ve yatırımcının Şimal Kıbrıs’a kolaylıkla gelebilmesi için emek harcamaları olduğu altını çizdi.

Birlik üyeleri içinse kaçak emlakçılar ile mücadelenin öneminin ve devamının altını çizdi.

Yeni dönemde neler olacak?

KTEB Başkanı Hasan Sungur senelerdir üstünde büyük emek harcamış olduğu emlakçılar yasasının geçmesi için çalışıyor. Meclise sevk edilen yasanın geçmesi halinde, sert yaptırımlar başlamış olacak. Birlik üyesi olmadan, hatta üye olsa bile şartları yerine getirmeden emlakçılık yapılamayacak. Yasanın geçmesi ve yaptırımların sıhhatli uygulanması ile sektörde ciddi bir denetim ve eleme olması planlanıyor.

COVID-19 salgınında Şimal Kıbrıs’ın başarıya ulaşmış sıhhat yönetimi ve Forbes dergisinin KKTC’yi dünyada 1 numaralı deniz kenarı yatırım tavsiyesi olarak göstermesiyle artan yatırımcı ilgisi, KTEB’in yasalardan alacağı yetki ile beraber. yatırım sürecini de güvence altına alacak.

Isterseniz bu haberi İngilizce olarak da okuyabilirsiniz.

Kıbrıs emlak sektöründeki gelişimleri, yatırım fırsatlarını, başarı hikayelerini ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği’nden haberleri portalımızdan Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak takip edebilirsiniz. 

KIBRIS EMLAK MERKEZİ

Etiketler: hasan sungurEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.