DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şoray Bayraktaroğlu Şimal Kıbrıs’a Yatırım Avantajlarını Söyledi

Şoray Bayraktaroğlu Şimal Kıbrıs’a Yatırım Avantajlarını Söyledi
01.10.2023 01:56
5
A+
A-

Tanyel Construction Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu Şimal Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajlarını ve inşa ettikleri Yasemin Sitesi’ne olan ilgiyi söyledi. Detaylar haberimizde.

şoray-bayraktaroğlu-kıbrıs-emlak-merkezi-tanyel-construction

Şimal Kıbrıs inşaat sektöründe yaptıkları projeler ve inşaat kalitesiyle tanınıyor Tanyel Construction.

Alan kişi gereksinimlerine gore ürettikleri konutlar ile devamlı yoğun ilgi görüyor projeleri. 

Tanyel Construction Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu ile pandemi sürecinin olumsuzluklarına karşın teslim ettikleri projeleri Yasemin Sitesi’ni ve 2. etabı konuştuk. Yoğun ilginin devam ettiğini söyleyen Şoray Hanım Şimal Kıbrıs’ın yatırım için devamlı avantajlı olduğuna da değindi.

Keyifli okumalar.. 


Fertleri, şirketleri, ülkeleri zora sokan bir dönem yaşıyoruz. Peki Tanyel Construction için iyi mi geçiyor pandemi? Iyi mi yönetiyorsunuz süreci?

2020-2021 yılları tüm dünya için sıkıntılı bir süreçti. Dileğimiz en erken bir zamanda eski günlerimize kavuşabilmemiz. Dünya’da olduğu şeklinde hepimiz de Kıbrıs’ta zor bir dönemden geçmekteyiz. İş ve yaşam standartlarımız tamamen değişti, kapanma süreci bizleri oldukça zorladı. Türkiye’den gelen işçilerimiz memleketlerine gittiler, Kıbrıs’ta kalan çalışanlarımız ile bu süreci tamamlamaya çalıştık. Bu da işlerimizin yavaş ilerlemesine sebep oldu. Öteki taraftan, kontrollerimizi artırdık. Uyarı levhaları, dezenfektanlar, işçilerimizi branşlarına gore birbirlerinden izole ettik. Başka bir branşta çalışanlar ile beraber olmayacak şekilde. Yemekhaneleri düzenledik, maske takmak aslına bakarsanız mecburi. PCR testlerimizi de her hafta yaparak şirket olarak lüzumlu önlemimizi aldık.

“Global Kriz Müstakil Evlere İlgiyi Artırdı”

Yaşanmış olan bu global krizin, zorlukların yanında iş hayatına kazanımları da oldu mu sizce? Bilhassa de dijitalleşmenin önemi mevzusunda.

Yaşanmış olan krizin arkasından bizlere katmış olduğu pozitif vaka olarak müstakil evlerimize daha oldukca talebin artması diyebilirim. Yasemin Sitemizde dairelerimiz de oldukca kattan oluşan olmayıp müstakil havasında olduğundan daire satışlarımız da rağbet görmüş oldu.

“Bu Zor Dönemde Evlerimizi Teslim Etmenin Gururunu Yaşıyoruz”

Yasemin Sitesinin birinci etabını başarıyla tamamlayıp sahiplerine teslim ettiniz. Projede yaşam başladı, ilk yorumları iyi mi ev sahiplerinin?

Yasemin Sitesi’de ilk 20 aileye anahtar teslimini yapmış bulunmaktayız. Sıkıntılı süreçten geçmemize karşın oldukca fazla gecikme yaşanmadan 20 müşterimizi ev sahibi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Anahtar teslimi ayrı bir coşku. Müşterilerimizden aldığımız duyumlar memnun edici. Daima yaptığımız işin arkasındayız. Müşterilerimiz biliyorlar ki, herhangi bir problem olduğunda şirket olarak problemi gidermek için elimizde geleni yapıyoruz. Bu yüzden müşterilerimizin içi de rahat bu mevzuda.

  • “Yasemin sitesi 2. Etabında İhtiyaçlara Ehemmiyet Verdik ”

    Yasemin Sitesi’nin ikinci etabına da başladınız. Bizlere ikinci etap hakkında data verir misiniz?

    Yasemin Sitesi II. Etap satışına başlamış bulunmaktayız. I. Etap’ın yanında olan bir projedir. 4 bloktan oluşuyor. Her blokta 6 daire toplam 24 daire olacaktır.  2+1  ve 3+1 daire seçenekleri mevcuttur.. Zemin artı iki kattan oluşmaktadır. Zemin kat bahçe avantajını, üst kat ise geniş ve ferah olan terasın avantajını kullanabileceklerdir. Tüm blokların arası mesafeli ve birbirinin görüşünü, manzarasını ve havasını kesmeyecek şekilde konumlandığı için havadar – ferah daireler olacaklardır. Zemin katta yeşil alanları fazla olduğundan orta katta dâhil, aşağıda bahçe sahibi olma imkânı olacaktır. İstediği fidanı ekebilecek, organik sebze ve meyvesini yetiştirebilecektir. Pek oldukca vasıta park yeri ve mini bir çocuk parkı olacaktır. Ek olarak  I. Etap ile yan yana olduğundan  oradaki toplumsal tesislerden de yararlanabilecekler. Sitenin güvenirliği için kontrollü giriş çıkışı kapımız olacaktır.

    “Yerli Halktan Yoğun Talep Var”

    Yerli yatırımcı oldukca sevmiş oldu Yasemin Sitesini, ikinci etap için iyi mi bir hedef kitleniz olacak?

    Yasemin Sitesi’nin I. Etabının tümü yerli halktan oluşmaktadır. II. Etap da yerli halktan oluşacak şeklinde görünüyor. Şuan ki talepler bu yönde.

    “Şimal Kıbrıs’ta Yatırım Yapmak Her Süre Avantajdır”

    Yurt dışından ciddi bir talep artışı var Kıbrıs emlaklarına yönelik, bu ilgiyi iyi mi yorumluyorsunuz? Bu talepler artmaya devam ederse ve satışla noktalanırsa, iyi mi bir tablo göreceğiz inşaat sektöründe? Bilhassa arz-talep dengesinde…

    Yurt haricinde yaşayan Kıbrıs’lı Türkler, pandemiden sonrasında memleketlerine dönme düşüncesi büyük seviyede artmıştır. Bu zamanda Şimal Kıbrıs’ın ada olmasının avantajını yaşadık. Vakaların denetim edilmesi ile olay artışını önlemiş olduk. Bir de pandemi ile beraber döviz artışı olması da yurtdışında yaşayanlar için büyük bir avantaja dönüşerek Şimal Kıbrıs’ı seçmeleri de büyük rol oynadı.

     Sizce global ölçekte ‘Şimal Kıbrıs’a yatırım yapın’ tavsiyelerinin pozitif bir tesiri var mı bu ilgide?

    Kesinlikle var. Şimal Kıbrıs’a yatırım yapın diyorum.

  • Gayrimenkul alacak kişileri uyarmak istediğiniz mevzular neler?

    Gayrimenkul alma düşüncesi olanlar, en önce müteahhit firmanın Müteahhitler Birliği’ne kayıtlı bir şirket olmasına dikkat etsinler. Alınacak gayrimenkulün ipotekli olup olmadığını araştırsınlar. Ek olarak, firmanın geçmişini araştırsınlar. Firmanın yapmış olduğu evlerin standardını, firmadan ev alanlardan araştırıp öğrenebilirler.

    KIBRIS EMLAK MERKEZİ

    Etiketler:

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.