DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Zarif Noyan İskele Long Beach Bölgesinin marka kıymetini ve Noyanlar Firmalar Grubu’nun yeni yol haritasını söyledi.

Zarif Noyan İskele Long Beach Bölgesinin marka kıymetini ve Noyanlar Firmalar Grubu’nun yeni yol haritasını söyledi.
26.10.2023 00:46
3
A+
A-

İskele Long Beach bölgesi son zamanda yerli ve yabancı yatırımcıların gözde yatırım bölgesi oldu. Bölgenin toplumsal olanakları, meydana getirilen yatırımların müşterilerin gereksinimleri doğrultusunda yapılması bölgenin öne çıkmasına katkı sağlamış oldu. Noyanlar Firmalar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan bölgeyi ve iyi mi bir marka kıymeti oluşturulduğunu söyledi.

İskele Long Beach bölgesini, bölgeyi inşa eden firmaların başlangıcında gelen Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan ile konuştuk.

Nedir bölgeyi öne çıkana özellikleri, hem yerli hem de yabancı yatırımcıların niçin bu bölgeyi tercih ettiklerini sorduk. Yılların verdiği deneyim ve emek ile cevapladı Noyanlar Firmalar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan sorularımızı. Değişen süreci, yatırımcıların gereksinimlerini söyledi. Artık yalnız konut projesi yapmanın kafi olmadığını, toplumsal olanakların da aynı oranda ehemmiyet taşıdığını ve gereksinimleri belirlemenin önemini söyledi.

İskele Long Beach gelişen konut projeleri ve toplumsal olanaklarıyla oldukça popüler oldu. Siz bölgeyi iyi mi tanımlıyorsunuz?

Ilk olarak İskele Long Beach’in artık ciddi bir marka kıymeti var ve bunda bizim katkımız oldukça büyük, bu beni oldukça sevindiriyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen İskele’ye meydana getirilen kaliteli yatırımlar yardımıyla Long Beach, her türlü toplumsal yaşam tarzına yanıt veriyor.

Noyanlar Firmalar Grubu olarak yaptığımız kaliteli yatırımlar başta olmak suretiyle cafe, restoran, sahil yolu ve toplumsal yaşam alanları, Long Beach bölgesine çağıl bir yaşam seçimi kattı.

2008 yılından bu yana Long Beach bölgesine birçok yatırım yaptık, 2021 yılı için hazırlıklar ve yeni yatırım emek harcamaları sürüyor. Şirketimizin 2025 yılına kadar yapacağı projeler için de araziler hali hazırda alınmış durumda ve yol haritamız belli aslen.

İskele’nin Long Beach bölgesi, adeta adanın gözbebeği haline geldi. Long Beach, toplumsal yaşam alanları, denizi, kumu ve eşi olmayan manzarasıyla oldukça cazip bir bölge olarak hem yatırımcıları, hem de bu bölgede rahat bir yaşam sürmek isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
İkinci bir yaşamı yaşamak isteyenler de bu bölgede yatırım yapıyor, yeni bir hayata adım atmak isteyenler de, dinlence evi isteyenler de. Hepsinin gereksinimleri değişik benzer biçimde görünse de analizini yaparak bu ihtiyaçlara yanıt vermek oldukça mühim. Biz senelerdir bunu başardık.

İster denize girin, ister spor yapın, isterseniz çimlere uzanın

Altın bir kumsalı ve masmavi bir deniziyle 1.5 km uzunluğundaki Long Beach sahilindeki berrak bir suda yüzme hazzı başta olmak suretiyle yürüyüş- koşu parkuru, bisiklet parkuru, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, engelsiz oyun alanı ve yiyecek-içecek stantları bölgede yaşayanların hoşça zaman geçirebilmesini sağlıyor.

Long Beach bölgesinde yaratılan sahil yolu, gün boyu dinlenmek, kitap okumak ya da spor yaparak zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. İsteyen kitabını alıp çimlere uzanıyor, isteyen deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ya da bisiklet hazzı yapıyor.

Kurulan oyun ve spor alanında ise çocuklar keyifli zaman geçirebiliyor.

Ek olarak, Long Beach’in denizinin dönem dönem dalgalı oluşuyla rüzgar sörfü de yapılabiliyor.

Biz bu özellikleri ön plana çıkardık ve anlattık. O kadar da güzel dönüşler aldık, almaya da devam ediyoruz. Doğal olarak bölgeyi anlatmaya da devam edeceğiz.

Ek olarak toplumsal yaşam bu kadar ile sınırı olan değil, daha da gelişiyor. Yeni organizasyonlar kuruluyor yeni aktiviteler ekleniyor. Her ihtiyaca yanıt veren bir bölge oluşturuyoruz.

Bölgede bulunan Cortado Espresso Bar ve Mardo’nun Long Beach’e canlılık kattı, bunların yanında restoranlar, zamanı mekanlar, yürüyüş yolları, bisiklet aktiviteleri, kuaför ve güzellik salonları, eczane ve marketler de her türlü ihtiyaca yanıt veriyor.

Son dönemde bisiklet yarışları ve festivallerle bölge ön planda. Bu aktiviteler için neler söyleyeceksiniz?

İskele Long Beach bölgesinde altın bir kumsalımız ve masmavi bir denizimiz var. İsteğe bağlı olarak safari yada yat turları da organize etmek mümkün.

Her insanın kendi ilgi alanına uygun etkinliğin yapılabildiği bir bölge olduk. Funfair, bisiklet yarışları, konser benzer biçimde etkinlikler yapılıyor; sahilde bilhassa küçüklere hususi eğlenceler düzenleniyor.

Peki yatırımcıların bakışları iyi mi bölgeye? Burada yaşamaktan mutlular mı?

İskele Long Beach bölgesinde değişik ülkelerden insanoğlu konaklıyor ve ev sahibi oluyor. Mesela; Kazakistan, Belarus, Rusya, Ukrayna, İskandinav ülkeleri ve Türkiye’den oldukça sayıda insanı bu bölgede görebilirsiniz. Ek olarak kendi vatandaşımızın da seçtiği bölgelerden biri oldu artık.

İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklerin bölgeye olan ilgisi hızla artıyor. Bilhassa yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi Long Beach bölgesi oldu.

Adada karantina uygulamasının kalkmasıyla beraber oldukça sayıda yeni yatırımcının bu bölgeye geleceğine güvenilir gözüyle bakıyoruz.

Şuan mevcut misafirlerimizle konuşuyoruz, onardan bölgeyi ve bizi anlatmalarını istiyoruz, hepimiz oldukça mutlu dolayısıyla ikimiz de oldukça mutluyuz. Bu gurur bizi daha da motive ediyor.

İskele Long Beach bölgesinin gelişmesinde katkınız büyük. Yeni yatırımlar gelecek mi?

Noyanlar Firmalar Grubu bölgenin gelişmesine büyük katkı koydu.

2008 yılından itibaren birçok yatırım yaptık bölgeye. Bölgenin gelişip güzelleşmesi ve en önemlisi de duyurulması için var gücümüzle çalıştık.

2021 yılı için hazırlıklarımız ve yeni yatırımlarımız hazır diyebilirim. 2025 yılına kadar da yapacağımız projelerin arazileri alınmış durumda.

Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İskele Long Beach bölgesi bir marka oldu ve buna yakışır şekilde devam edeceğiz.

Kısa sürede yeni kampanyalarınız olacak mı?

Doğal olarak ki olacak, en kısa zamanda bunu da duyuracağız. Fazlaca güzel kampanyalarımız olacak, her insanın faydalanabileceği.

Biz oldukça heyecanlıyız.

Etiketler: zarif noyan, noyanlar group of companies, iskele, long beachEn güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.